Κατηγορίες
Super League 1

Βασίλης Χατζηπαναγής: Το video-θησαυρός με τον Μαραντόνα της Ελλάδας!

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μνημονεύεται ακόμα και σήμερα για τα πεπραγμένα του στον αγωνιστικό χώρο και «μαγικά» που έκανε γεμίζοντας μόνος του ολόκληρα γήπεδα.

Ένα βίντεο «θησαυρός» βλέπει το φως της δημοσιότητας και εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι φάσεις με πρωταγωνιστή τον «Βάσια» τις οποίες μάλιστα διάλεξε ο ίδιος.

Μάλιστα, στο τέλος του εκπληκτικού αυτού βίντεο, έστειλε και το δικό του προσωπικό μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους. Είπε χαρακτηριστικά: «Το βίντεο αυτό το αφιερώνω σε όλους εσάς, που ήσασταν μαζί μου, στην διάρκεια όλου αυτού του ταξιδιού μου στον υπέροχο κόσμο του ποδοσφαίρου. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις από την αρχή της καριέρας του τον έφεραν αμέσως στην Εθνική της Σοβιετικής Ένωσης. Έκανε 18 επίσημες εμφανίσεις σε όλες τις Εθνικές ομάδες πριν ακόμα συμπληρώσει τα 21 του χρόνια.

Ο Ηρακλής είχε την τύχη να τον έχει στις τάξεις του, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 281 εμφανίσεις, έβαλε 64 γκολ και το εκπληκτικό ήταν πως έξι από αυτά ήταν απευθείας από κόρνερ.

Οι επιδόσεις του «Βάσια» και τα όσα έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είχαν τρελάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα αφήνουν με ανοιχτό το… στόχο ολόκληρο τον πλανήτη.

Πρόσφατα, ένα βίντεο που κάνει τα δικά του… «μαγικά» έγινε Viral στην Αργεντινή και έγινε η αφορμή να τον παρομοιάζουν ως τον «Έλληνα Μαραντόνα».

Ο «θόρυβος» που δημιούργησε η ποδοσφαιρική ιδιοφυία του Χατζηπαναγή στην Αργεντινή ήταν τέτοιος που η ιστοσελίδα «lastima a nadie maestro» έκανε ολόκληρο θέμα την πορεία του «Βάσια» με τη φανέλα του Ηρακλή, παρομοιάζοντάς τον σαν τον «Έλληνα Μαραντόνα»!

Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια τα οποία αναφέρουν «Ντιέγκο εσύ;», «νόμιζα πως ήταν ο Μαραντόνα στην αρχή», αλλά και «Είδα τον Μέσι, τον Μαραντόνα, τον Ορτέγα όλα σε ένα, σε έναν άγνωστο».

Απολαύστε το εκπληκτικό βίντεο που δημοσίευσε το Pronews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected