Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αταλάντα : Που οφείλεται και φέτος η απίστευτη παραγωγή τερμάτων

Η Αταλάντα σκοράρει κατά βούληση, έχει και φέτος την καλύτερη επίθεση στη Serie A και μια τετράδα που τρομάζει κάθε αντίπαλο τερματοφύλακα

Η ομάδα του Γκασπερίνι άστραψε και βρόντηξε για ακόμη μία φορά στη Serie A, φιλοδωρώντας τη Μπολόνια με πέντε τέρματα. Η πιο παραγωγική επίθεση και φέτος στην Ιταλία έχει φτάσει ήδη τα εβδομήντα οκτώ γκολ σε τριάντα τρεις αγωνιστικές και η «La Dea» συνεχίζει να «σαγηνεύει» τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Η “Μπεργκαμάσκα” σημείωσε για ένατη φορά από την αρχή της σεζόν στο Καμπιονάνο τουλάχιστον τέσσερα γκολ και η μοναδική ομάδα που το έχει πετύχει περισσότερες φορές στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ευρώπης είναι η Μπάγερν Μονάχου που μετρά δέκα ματς σε τριάντα μία αγωνιστικές.

Μάλιστα στα τέσσερα από τα εννέα αυτά παιχνίδια η ομάδα του Μπέργκαμο ανέβασε το κοντέρ στα πέντε γκολ.

25/4/21 Αταλάντα – Μπολόνια 5-0
3/3/21 Αταλάντα – Κροτόνε 5-1
21/2/21 Αταλάντα – Νάπολι 4-2
9/1/21 Μπενεβέντο – Αταλάντα 1-4
3/1/21 Αταλάντα – Σασουόλο 5-1
20/12/20 Αταλάντα – Ρόμα 4-1
4/12/20 Αταλάντα – Κάλιαρι 5-2
30/9/20 Λάτσιο – Αταλάντα 1-4
26/9/20 Τορίνο – Αταλάντα 2-4

Οι συγκεκριμένες επιδόσεις προκύπτουν χωρίς δυσκολία για την ομάδα του Γκασπερίνι καθώς οι δύο Κολομβιανοί επιθετικοί του, Λουίς Μουριέλ και Ντουβάν Ζαπάτα, “πετούν φωτιές” ενώ τραβά άσους από το μανίκι με τους Ρουσλάν Μαλινόφσκι και Ρόμπιν Γκόσενς να έρχονται από τις πίσω γραμμές και να ενισχύουν την παραγωγικότητα με ασίστ και γκολ.

Λουίς Μουριέλ 19 γκολ – 8 ασίστ
Ντουβάν Ζαπάτα 14 γκολ – 7 ασίστ
Ρόμπιν Γκόσενς 9 γκολ – 6 ασίστ
Ρουσλάν Μαλινόφσκι 6 γκολ – 8 ασίστ

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, ενδεχομένως τα ενενήντα οκτώ περυσινά γκολ δείχνουν μακριά, όμως με αυτή την Αταλάντα ποτέ δεν ξέρεις…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected