Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Μπάγερν!

Με κάθε επισημότητα έγινε πλέον γνωστό το πρωί της Τρίτης πως από το προσεχές καλοκαίρι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ανεβαίνει επίπεδο στην προπονητική του καριέρα και αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου! Στα 25 εκατομμύρια το ποσό – ρεκόρ που θα λάβει η Λειψία!

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ωρίμασε τη σκέψη της αλλαγής προπονητικής στέγης στο μυαλό του από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι ο Χάνζι Φλικ θ’ αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Βαυαρών και πήρε τις αποφάσεις του.

Η Μπάγερν τον προσέγγισε, αυτός αμέσως ενημέρωσε την Λειψία ότι θα ήθελε ν’ αποχωρήσει και παρά τις αρχικές ενστάσεις των «ταύρων», αυτοί θα γλυκαθούν με το ποσό των 25 εκατομμυρίων που θα λάβουν ως ρήτρα για να σπάσει το συμβόλαιο που τους δεσμεύει με τον 33χρονο κόουτς.

Ο σύλλογος του Μονάχου που απλά περιμένει τη μαθηματική στέψη και για το φετινό πρωτάθλημα της Bundesliga, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης πως ο Νάγκελσμαν από το καλοκαίρι και θα μετά θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, με συμβόλαιο μέχρι και το 2026.

Στον πάγκο της Λειψίας, ο επικείμενος νέος κόουτς της Μπάγερν βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2019, οδήγησε το κλαμπ στα ημιτελικά του περσινού Champions League όπου η πορεία σταμάτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Final-8 της Λισαβόνας, ενώ, φέτος, ήρθε αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στους «16».

Στη φετινή Bundesliga η Λειψία είναι στη 2η θέση και προσπαθεί να κλειδώσει την τετράδα, ενώ, έχει φτάσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας όπου θα κοντραριστεί με την Βέρντερ Βρέμης. Η Ντόρτμουντ στον άλλο ημιτελικό θα τεθεί αντιμέτωπη με την φετινή τρομερή έκπληξη, Χόλστεϊν Κίελ.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected