Κατηγορίες
Super League 2

“Γκέλα” της Ξάνθης, έχασε έδαφος για την άνοδο

Ξάνθη και Χανιά, έμειναν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Ξάνθη Arena» στην πρεμιέρα των Play off της Super League 2, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ευχαρίστησε καμία από τις δύο ομάδες, με τους Κρητικούς να εξακολουθούν να μένουν αρκετά μακριά από τη 2η θέση. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Διαμαντόπουλος στο 45+4 και ο Παπάζογλου στο 58’.

Όπως αναφέρει το Grandsport, το πρώτο μέρος ξεκίνησε νωθρά, με την πρώτη καλή στιγμή να σημειώνεται στο ημίωρο του παιχνιδιού, με τον Βασιλόγιαννη να επιχειρεί δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Ίτσο να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να απομακρύνει.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το παιχνίδι πήρε… φωτιά! Μετά από σέντρα του Βόλτερς, ο Βέρκερ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη, ενώ στη συνέχεια, τα Χανιά έφυγαν στην κόντρα, με τον Βέρκερ να γίνεται για… δεύτερη φορά μοιραίος, καθώς έκανε χέρι, με τον Τζήλο να σφυρίζει πέναλτι για τους Κρητικούς. Ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε πολύ πιο δυναμικά η Ξάνθη και στο 58ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση. Ο Δημούτσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κουτζαβασίλης δεν έκανε καλή έξοδο και ο Θανάσης Παπάζογλου ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, σκόραρε για το 1-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ φέτος.

Στη συνέχεια η Ξάνθη πίεσε, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία του Κουτζαβασίλη. Στο 87’ τα Χανιά έχασαν καλή ευκαιρία, με τον Βασιλόγιαννη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ίτσο. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με τα Χανιά να εξακολουθούν να παραμένουν μακριά από τη 2η θέση.

Συνθέσεις

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ιτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς (36′ λ.τ. Βέρκερ), Βόλτερς (46′ Σχρόιεν), Τσαμούρης (60′ Έμπερτ), Σιατραβάνης (84′ Θυμιάνης), Δημούτσος, Καπνίδης (46′ Θ. Παπάζογλου), Μπριλάντε.

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας (59′ Γκίνο), Παναγιωτούδης (88′ Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (88′ Νίκολιτς), Σουντουρά (78′ Ουνγιαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected