Football League

“Λαχτάρησε” η Βέροια για το 0-1 στον Πιερικό. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ

Μπορεί η Βέροια να κέρδισε με 0-1 τον Πιερικό αλλά λαχτάρησε και πάλι τους φίλους της ομάδας μέχρι να φθάσει στο γκολ (πολύ αργά στο 73′) παρότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 35′ με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του βασικού τερματοφύλακα)

Το πρόβλημα του εύκολου σκοραρίσματος σε κλασσικές ευκαιρίες πρέπει να το δουν ( αν και νομίζουμε τοι έπρεπε να το είχαν δεί τεχνική ηγεσία και παίκτες) γιατί φοβάστε μην σταθεί μοιραίο για την βασίλισσα του βορρά.

Για μία ακόμη φορά η Βέροια ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι , με τους γηπεδούχους να δημιουργούν μία η δύο φάσεις στην περιοχή της Βέροιας και όχι ευκαιρίες , όλα τα άλλα ανήκουν στους φιλοξενούμενους.

Από την αρχή και πάλι η Βέροια ξεκίνησε για το πρώτο γκολ ώστε να απελευθερώσει τους παίκτες και να αγχώσει τους γηπεδούχους.

Όμως οι ευκαιρίες που ερχόταν η μία πίσω από την άλλη δεν γινόταν γκολ., και αυτό έχει να κάνει με τους καλύτερους επιθετικούς που διαθέτει η Βέροια για αυτή την κατηγορία. .Φουλ επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα .. η μπάλα στα δίκτυα ήρθε ευτυχώς έστω και στο 73′ γιατί τόσο ο Πανσερραϊκός στο γειτονικό γήπεδο της Κατερίνης συνέτριψε τον Απόλλων Πόντου με 0-3, όσο και η εκπληκτική νίκη της Καβάλας που πέρασε με 1-3 από τον Βόλο.

Έτσι η τριάδα συνεχίζει την κούρσα ενώ απομένει μία αγωνιστική πριν την λήξη του α’ γύρου και όλα θα ξεκαθαρίσουν στον β’ γύρο όπου η Βέροια υποδέχεται Καβάλα, Σέρρες και Ολυμπιακό Βόλου.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα στο laosnews.gr

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης (35’ Τζήμας), Ντόσης (80’ Χαρτσιάς), Μακρής, Παπαδόπουλος (85’ Μηλιώτης), Κυβελίδης, Ίτσιος (85’ Ιντζόγλου), Γκατζολάρι (80’ Δερμιτζόγλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (73′ Αποστολόπουλος), Οικονόμου (58’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (82’ Βεργώνης), Μούργος (58’ Καραγιάννης), Λουκίνας, Σκόνδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected