Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκάρει η είδηση από το Αγρίνιο, “έφυγε” από τη ζωή 30χρονη έγκυος! Κάτοικοι και διασώστης του ΕΚΑΒ ξεσπούν

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πως έφυγε τόσο ξαφνικά η 30χρονη από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της…

Κάτοικοι της περιοχής με αφορμή το συμβάν ξεσπούν για το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας δεν εφημερεύει. Πρόκειται για ένα κτίριο ¨κόσμημα” όπως δήλωσαν στο agriniosite.gr αλλά αν δεν έχει προσωπικό και δεν εφημερεύει δεν έχει νόημα ουσιαστικής ύπαρξης.

Μάλιστα ο έμπειρος διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης αναφέρει σε ανάρτησή του :

“Σήμερα, 30/04/21, Μεγάλη Παρασκευή στην Κατούνα, “σταυρώθηκε” μια Μάνα με το αγέννητο παιδί της ως άλλος Χριστός. Η αδιαφορία όλων των υπευθύνων για το κέντρο υγείας που παραμένει κλειστό, καλά κρατεί… Κατά τα άλλα, καλό Πάσχα κε δήμαρχε, εμείς στην Κατούνα έχουμε πένθος πάλι…”

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το Κέντρο Υγείας εφημέρευε ότι η 30χρονη θα είχε σωθεί. Σίγουρα όμως θα είχε άμεσης βοήθειας και δεν θα χανόταν πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Διότι όπως αποκάλυψε στο agriniosite.gr o διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης υπήρξαν άλλες περιπτώσεις που κατέληξαν από Αμφιλοχία, Αετό κ.τ.λ εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης και της μη εφημερίας του Κέντρου Υγείας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected