Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ : Εισβολή οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν το ματς με τη Λίβερπουλ! (vids)

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκαν στο τερέν του Ολντ Τράφορντ πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και απαίτησαν την αποχώρηση των ιδιοκτητών σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της Premier League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι παίζουν με τους μεγάλους αντιπάλους για την 34η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, όμως αυτό φαίνεται ότι απασχολεί λιγότερο τους φίλους της ομάδας, που ζητούν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Εκατοντάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ και με βασικό σύνθημα το «Glazers Out» διαδήλωσαν κατά της ιδιοκτησίας του συλλόγου, της οικογένειας Γκλέιζερ, έπειτα από το φιάσκο με τη European Super League. «Δεν είναι όμως μόνο η European Super League» τονίζουν οι οπαδοί «ήρθε η ώρα να φύγουν». Η διαδήλωση των φίλων της Γιουνάιτεντ αρχικά φαινόταν ειρηνική αλλά όπως προέκυψε στην πορεία έγιναν ζημιές με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για αρκετή ώρα η σέντρα του ντέρμπι.

Μάλιστα, οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο αποκλείστηκαν με αποτέλεσμα η αποστολή της Γιουνάιτεντ να παραμένει εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει. Κατά πληροφορίες αλλά και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι φίλοι των Κόκκινων Διαβόλων έχουν πραγματοποιήσει κινητοποίηση και έξω από το ξενοδοχείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected