Super League 2

“Βύθισε” τον Καραϊσκάκη η Παναχαϊκή (βαθμολογία)

Μπορεί ο μοναδικός στόχος το γόητρο της κατάκτησης της 1ης θέσης στα play out, αυτό δεν εμπόδισε όμως την Παναχαϊκή να μη χαριστεί στον Καραϊσκάκη.

Η ομάδα της Άρτας ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά του ενός βαθμού από την 4η Δόξα Δράμας, όμως το γκολ του Μπάτροβιτς στις καθυστερήσεις την “πλήγωσε” και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται στο -4.

Κι όμως, το ματς για τους Ηπειρώτες πήγε…πρίμα καθώς κατόρθωσαν να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και με το γκολ του Ρούνεϊ στο 87′ να βρεθούν μια ανάσα από το πολύτιμο τρίποντο, όμως μια ολιγωρία στο τέλος, τους έφερε σε δυσμενή θέση ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.

Το φιλμ του αγώνα

Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Αρτινοί και στο 3ο λεπτό, ο Ρούνεϊ δοκίμασε το πόδι του έξω απο την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από την εστία του Κολοβούρη.

Η πίεση των “ασπρόμαυρων” καρποφόρησε στο 5′ όταν ο Φελίπε έστρωσε στον Ναζίμ, αυτός σούταρε, ο Κολοβούρης απέκρουσε με τα πόδια, στη συνέχεια της φάσης ο Λόβριτς πλάσαρε και Μπάτροβιτς στην προσπάθεια του να αποκρούσε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Στο 8′ ξανά οι γηπεδούχοι στο προσκήνιο, ο Λόβριτς έκανε την κάθετη πάσα για τον Φελίπε, αυτός βγήκε τετ α τετ είδε με τον Κολοβούρη, αλλά ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής απέκρουσε σωτήρια.

Στο 20′ η πρώτη αξιόλογη φάση για τους Πατρινούς, όταν ο Μπάτροβιτς σούταρε από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Μπουργάνης.

Στο 34′ ο Τάμπας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Ναζίμ πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία.

Η κυριαρχία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο επιβεβαιώθηκε και στο 43′ όταν ο Τάμπας έκανε τη σέντρα, ο Ρούνεϊ πετάχτηκε προ του Κολοβούρη αλλά ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής απέκρουσε σωτήρια την προβολή του επιθετικού του Καραϊσκάκη.

Η Παναχαϊκή όμως βρήκε τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα σε ένα άσχημο χρονικά σημείο. Ο δραστήριος Γιούσης τροφοδότησε τον Κουσκουνά που με ωραία κίνηση μέσα από την περιοχή και πλασέ νίκησε τον Μπουργάνη για το 1-1.

Στο 59′ ο Ανάκογλου γύρισε προς τη μικρή περιοχή, ο Θεολόγου σωτήρια πρόλαβε προ του Κουσκουνά που ήταν έτοιμος να εκτελέσει και παραχώρησε κόρνερ.

Η ολική ανατροπή για την Παναχαϊκή ήρθε στο 65′. Ο Μπάτροβιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Μπουργάνης απέκρουσε αλλά ο Λαρέα στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2)

Άμεση όμως ήταν αη απάντηση για τους Αρτινούς. Στο 72ο λεπτό ο Ρούνεϊ πάσαρε στον Κορέλα, ο τελευταίος βρήκε τον αμαρκάριστο Μαύρου ο οποίος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε για την ομάδα του (2-2).

Στο 82′ ο Μπεκατώρος δοκίμασε την απευθείας εκτέλεση στο φάουλ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κορέλας πέρασε κάθετα τη μπάλα στον Δούμτσιο που από αριστερά γύρισε τη μπάλα για τον Μαύρου, όμως ο Κολοβούρης έπεσε στα πόδια του και μάζεψε τη μπάλα.

Η πίεση του Καραϊσκάκη καρποφόρησε στο 87′. Ο Ρούνεϊ κινήθηκε ωραία από δεξιά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην κλειστή γωνία του Κολοβούρη! (3-2)

Την τελευταία λέξη όμως στον αγώνα την είπε η Παναχαϊκή. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αργυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Μπάτροβιτς την έσπρωξε στα δίχτυα πάνω από τη γραμμή (3-3)

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος) : Μπουργάνης, Τάμπας, Μπρέμπος (70′ Μπεκατώρος), Χατζηδίμπας, Θεολόγου, Ρουμπάγκουκα, Λουίς Φελίπε (70′ Κορέλας), Λόβριτς (56′ Μαύρου), Δούμτσιος (90+1′ Νταλακούρας), Ναζίμ, Ρούνεϊ

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος) : Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πάνος, Λαρέα, Μουστακόπουλος, Κόκας (15′ λ.τ. Μπρους), Γιούσης (79′ Τσερούτι), Ανάκογλου (79′ Αργυρόπουλος), Κουσκουνάς, Μασούρας, Μπάτροβιτς

Η βαθμολογία

1 Παναχαϊκή 24 7 10 7 23 24 -1 31
2 Τρίκαλα 24 5 10 9 16 21 -5 25
3 Απόλλων Λάρισας 24 6 7 11 15 22 -7 25
4 Δόξα Δράμας 24 7 3 14 19 41 -22 24
5 Καραϊσκάκης 24 4 8 12 18 35 -17 20
6 ΟΦ Ιεράπετρας 24 3 8 13 20 32 -12 17

Επόμενη αγωνιστική (3η, 8/5)

Παναχαϊκή – Τρίκαλα
Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας
Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης

*φωτ. artagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected