Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στον τελικό του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι!

Με τη δεύτερη νίκη κόντρα στην Παρί, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα ήταν επιβλητική και σήμερα, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πήρε την πρόκριση.

Στο 7ο λεπτό ο Ντιαλό κέρδισε πέναλτι, όμως το VAR ακύρωσε την απόφαση του ρέφερι και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ριγιάντ Μαχρέζ έδωσε το προβάδισμα στους “μπλε”.

Οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να ρισκάρουν, καθώς είχαν στην “πλάτη” τους και το 1-2 του πρώτου ματς, με αποτέλεσμα οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων να είναι…φωτιά.

Ο πρωταγωνιστής της σημερινής μέρας, Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος για τους Άγγλους με γκολ στο 63ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Παριζιάνους, ήρθε και η αποβολή του Ντι Μαρία στο 69ο λεπτό, που ουσιαστικά έβαλε…ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες τους για ανατροπή.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γουαρδιόλα) : Έντερσον, Ζιντσένκο, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Φόντεν (85′ Αγουέρο), Μαχρέζ, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα (82′ Στέρλινγκ), Ντε Μπρόινε (82′ Ζεσούς)

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποκετίνο) : Νάβας, Ντιαλό, Φλορέντσι (75′ Νταγκμπά), Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Βεράτι, Ερέρα (62′ Ντράξλερ), Παρέδες (75′ Περέιρα), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Ικάρντι (62′ Κιν)

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τρίτη 27/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι  1-1

Τετάρτη 28/4

Παρί Σ.Ζ. – Μάντσεστερ Σίτι  1-2

Τρίτη 4/5

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σ.Ζ.  2-0

Τετάρτη 5/5

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected