Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Ατλέτικο έβαλε ρήτρα 30 εκατ. στον Σταματάκη!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε στην πράξη πόσο πολύ ήθελε να προχωρήσει στην απόκτηση του νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα, Δημήτρη Σταματάκη.

Για τον 18χρονο που ουσιαστικά τα τελευταία τρία και κάτι χρόνια δεν αγωνιζόταν πουθενά, οι «ροχιμπλάνκος» παρακολουθούσαν από τα 16 του την περίπτωση του και πρόλαβαν να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού του συμβολαίου με την ενηλικίωση του.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Σταματάκης είχε μπει στο μικροσκόπιο ισπανικών συλλόγων, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρότι οι «ροχιμπλάνκος» ήθελαν από την πρώτη στιγμή να τον κλείσουν, η άρνηση της μητέρας του νεαρού τερματοφύλακα να δώσει τη συγκατάθεση της καθυστέρησε δύο χρόνια τη μεταγραφή, ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όχι μόνο δεν παράτησε την υπόθεση, αλλά έσπευσε να την κλείσει.

Ενδεικτικό της πίστης που υπάρχει στο «πρότζεκτ Σταματάκης» από τον ισπανικό σύλλογο είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που μπήκε στο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Αυτή φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που αποτελεί ένα τεράστιο ποσό για έναν νεαρό γκολκίπερ και δείχνει τις προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από το μέλλον του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected