Κατηγορίες
Διάφορα

Οργή στο Twitter για την απόφαση δικαστηρίου να μην δώσει αποζημίωση στη Μυρτώ

Η μητέρα της 23χρονης σήμερα Μυρτούς που έχει μείνει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι εδώ και εννέα χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε από Πακιστανό παράνομο μετανάστη (ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν ανήλικος τότε!) στην Πάρο, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας γιατί το Εφετείο της αρνήθηκε αποζημίωση.

Το twitter «βράζει» με μηνύματα στήριξης στην Μυρτώ που υπέστη ότι υπέστη από έναν παράνομο μετανάστη στην Πάρο, είναι μαζικά.

Όπως αναφέρει το Pronews, η προσφυγή στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο από τη Μαρία Κοτρώτσου ως δικαστική συμπαραστάτρια της κόρης της, έγινε σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αποζημίωσης της από το Δημόσιο!

Με άλλα λόγια το Εφετείο αποφάσισε ότι το κράτος δεν ευθύνεται που επέτρεπε σε ένα παράνομο μετανάστη να κυκλοφορεί ελεύθερος στη χώρα χωρίς να έχει απελαθεί επιτρέποντάς του έτσι ουσιαστικά να εγκληματήσει στη συνέχεια!

Δείτε όσα έγραψαν οι χρήστες του Twitter:

«#Για_τη_Μυρτω αξίζουν χιλιάδες τουιτς. Ποιος γονιός δεν συγκλονίστηκε κ δεν είδε το δικό του παιδί στη θέση της Μυρτώς; Αν ένα κράτος δεν μπορεί να συμπαρασταθεί σε ένα παιδί που τόσο άνανδρα κ βάναυσα κακοποιήθηκε σημαίνει ότι έχουμε παραιτηθεί σαν κοινωνία», έγραψε μία χρήστης.

«#Για_τη_Μυρτώ Το κράτος πρέπει να σταθεί επιτέλους δίπλα σε αυτό το κορίτσι και την οικογένεια του. Πόσα χρόνια θα παλεύει αυτή η μάνα μόνη της;», γράφει μία άλλη.