Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκτροχιάζεται η κατάσταση στο Ισραήλ : Η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου μπήκε σε καταφύγιο, διακόπηκε ματς της Α2! (vids)

Ένα περιστατικό που καταδεικνύει το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση τα τελευταία 24ώρα στο Ισραήλ, λόγω της διαμάχης και των ταραχών με την Παλαιστίνη έλαβε χώρα σε γήπεδο της δεύτερης κατηγορίας. Σε καταφύγιο οδηγήθηκαν όλα τα μέλη της Μακάμπι Τελ Αβίβ για μερικές ώρες!

Τα τελευταία 24ώρα η ένταση στην Λωρίδα της Γάζας και στην Ιερουσαλήμ μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και σαφώς ο τοπικός αθλητισμός δεν γινόταν να μην επηρεαστεί από τα δραματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τη sports.walla στο παιχνίδι των playoffs για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Ισραήλ μεταξύ της Ραανανά και της Κιριάτ Μότζκιν διακόπηκε κατά τη διάρκεια του λόγω των συνεχόμενων ήχων από τις σειρήνες που ηχούν εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης.

Μάλιστα οι σκηνές που ακολούθησαν αποτυπώνουν τις δύσκολες καταστάσεις που ζουν οι πολίτες τις τελευταίες μέρες, αφού οι παίκτες των ομάδων που βρίσκονταν στο παρκέ έπεσαν κάτω και οι τριγύρω τους κρύφτηκαν ή παρομοίως καλύφθηκαν στο έδαφος.

Πάντως την αποτύπωση της κατάστασης πλήρως περιγράφει και το γεγονός πως τα μέλη και οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Βασίλη Γεραγωτέλλη να οδηγηθούν σε καταφύγιο για μερικές ώρες και μετά να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

*με στοιχεία από το Eurohoops

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected