Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Αγγλικό combo με 2.30 και Μπράγκα στο 2.25

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (14/05) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ. Στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, η Μπράγκα φιλοξενεί την Μορεϊρένσε. Δύο επιλογές με 2.30 και 2.25 απόδοση αντίστοιχα στο Stoiximan. Σύντομα ξεκινάει και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και έτσι θα μπορείτε από εδώ να δείτε όλες τις αναλύσεις Euro 2021.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00)

Η Νιούκαστλ έκανε την έκπληξη, με το επιβλητικό 4-2 στην έδρα της Λέστερ. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το 34ο λεπτό, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κάλουμ Γουίλσον και με ακόμα δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση. Επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο (μία ισοπαλία, μία ήττα) αγωνιστικές, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα τέσσερα συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ σερί υποχρεώσεις στην κατηγορία. Μετράει μόλις μία νίκη στις 26 τελευταίες συναντήσεις με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος ο Σερ (βασικός στόπερ). Τραυματίες οι Ντάρλοου (βασικός τερματοφύλακας), Λάσελς (αμυντικός), Χέιντεν, Φρέισερ (μέσοι), Γουίλσον (επιθετικός).

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την Τσέλσι. Η μαθηματική στέψη αναβλήθηκε, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Λέστερ και το σύνολο του Γουαρδιόλα κατέκτησε τον τίτλο. Στο παιχνίδι με τους «μπλε» του Λονδίνου, προηγήθηκε στο 44′ και στις καθυστερήσεις έχασε την ευκαιρία να πετύχει δεύτερο, καθώς ο Αγουέρο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Ισοφαρίστηκε στο 63′ και στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ανατροπή. Απομένουν ακόμα δύο ματς μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν στην Αγγλία, ενώ στις 29/05 έχει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αποστολής ο Ντε Μπρόινε (χαφ), που αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού. Διαθέσιμος μετά από τιμωρία ο Στόουνς (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος. Γεγονός που ευνοεί για υψηλό σκορ, επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 με 2.30 απόδοση στη bet365.

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ (23:15)

Η Μπράγκα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, με το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στη Ζιλ Βιθέντε. Δεύτερη σερί ισοπαλία και τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, παραμένει σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Under 2.5 Goal, ενώ τα τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με χαμηλό σκορ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε σερί αναμετρήσεις, πιο πρόσφατη φορά στις 17/04/21 με το 0-0 στην έδρα της Ρίο Αβε.

Η Μορεϊρένσε επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στην Πορτιμονένσε. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 20ο λεπτό, στη συνέχεια ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο. Έκανε την ολική ανατροπή στο 88′ και επέστρεψε στα τρίποντα, μετά από πέντε (τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες) αγωνιστικές. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, πιο πρόσφατη φορά στις 21/04/21 με το 0-0 στην έδρα της Σάντα Κλάρα. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας εξασφαλίσει με σχετική άνεση την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, η Μπράγκα είναι το φαβορί και θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες για λόγους γοήτρου. Η άμυνα δέχεται γκολ με σχετική ευκολία, ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goal με 2.25 απόδοση στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected