Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Υπερίσχυσε το κίνητρο της Νάπολι, με το…ενάμιση πόδι στα “αστέρια” (βαθμολογία)

Η Νάπολι ήθελε μόνο νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς το Champions League, η Φιορεντίνα έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή.

Το κίνητρο ήταν σαφώς μεγαλύτερο για τους “παρτενοπέι”, που με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη και επέστρεψαν στην τρίτη θέση της Serie A, μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο 45λεπτο, η Νάπολι ανέβαασε στροφές και στο 56′ κέρδισε πέναλτι. Ο Ινσίνιε εκτέλεσε, ο Τερατσιάνο απέκρουσε και στην επαναφορά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πλάσαρε για το 0-1.

Στο 67′ ήταν η σειρά του Ζιελίνσκι να χριστεί σκόρερ και ουσιαστικά να “κλειδώσει” τη νίκη για τη Νάπολι, που με νίκη κόντρα στη Βερόνα την τελευταία αγωνιστική, θα αγωνιστεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Συνθέσεις

Φιορεντίνα (Τζουζέπε Ιακίνι) : Τερατσιάνο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Μπιράγκι (66′ Χούλιο) Κάσερες, Καστροβίλι (66′ Έισεριτς), Μποναβεντούρα (77′ Καγιεχόν), Πούλγκαρ, Βλάχοβιτς, Ριμπερί (83′ Κουάμε)

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο) : Μέρετ, Χισάι, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Ραχμάνι, Μπακαγιόκο, Φαμπιάν Ρουίς, Ινσίνιε, Πολιτάνο (77′ Λοσάνο), Ζιελίνσκι (77′ Μέρτενς), Όσιμεν (84′ Πετάνια)

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

Σάββατο 15/5

Τζένοα – Αταλάντα  3-4
Σπέτσια – Τορίνο  4-1
Γιουβέντους – Ίντερ  3-2
Ρόμα – Λάτσιο  2-0

Κυριακή 16/5

Φιορεντίνα – Νάπολι  0-2
Ουντινέζε – Σαμπντόρια (16.00)
Μπενεβέντο – Κροτόνε (16.00)
Πάρμα – Σασουόλο (19.00)
Μίλαν – Κάλιαρι (21.45)

Δευτέρα 17/5

Βερόνα – Μπολόνια (21.45)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected