Κατηγορίες
Football League

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο η Καλλιθέα

Μια σημαντική νίκη πανηγύρισε η Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 2-1 του Ιάλυσου.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Παπαδόπουλου στο 17′ κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη χάρη στο πέναλτι του Παπαγγελή στο 40′ και Μαρουκάκη στο 66′.

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα της Αθήνας έφτασε τους 24 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την τρίτη Ρόδο.

Το φιλμ

Στο 3ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τερζίου έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 17’ ο Ιάλυσος άνοιξε το σκορ. Ο Μπουσάι έβγαλε σέντρα ακριβείας για την αντίπαλη περιοχή, ο Παπαδόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1)

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, η ομάδα της Ρόδου απείλησε ξανά. Ο Σταθόπουλος “γέμισε” στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος έκανε το πλασέ, αλλά ο Πάντος βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Στο 31’ καλή στιγμή για την Καλλιθέα, ο Μαρουκάκης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 40’ η Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Σταύρου ανατράπηκε εντός περιοχής από τον νεοεισελθόντα Γκέζο. Ο Παπαγγελής ανέλαβε την εκτέλεσε και ισοφάρισε (1-1)

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Σταύρου εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Παπαγγελής σούταρε και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ιάλυσος είχε ένα καλό σουτ με τον Σταθόπουλο που κατέληξε εκτός εστίας.

Στο επόμενο λεπτό (47’) ξανά ο Ιάλυσος κοντά στο δεύτερο γκολ, ο Παπουτσογιαννόπουλος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Ρούσσο, ο τελευταίος πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα, ο Καντέ πάσαρε στον Μαρουκάκη, το σουτ όμως του τελευταίου μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.

Στο 65’ η Καλλιθέα έκανε την ανατροπή! Ο Μαρουκάκης βγήκε σε μία ακόμη αντεπίθεση, πάτησε περιοχή και πλάσαρε σωστά για το 2-1 της ομάδας του.

Στο 80’ ο Ιάλυσος έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Χριστόπουλος σούταρε δυνατά και ο Πάντος απέκρουσε με τα πόδια.

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης) : Πάντος, Παντελίδης (60’ Χοτζάλι), Καλύβας, Μουσταφίδης, Κρητικός, Παπαγγελής, Καντέ, Τσιντωνης (60’ Στούπης), Καββαδίας, Μαρουκάκης (75’ Ενγκουέμ), Σταύρου (75’ Καραγιάννης)

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές) : Ανδρούτσος, Σκεντεράι, Μπουσάι (33’ λ.τ. Γκέζος / 78’ Χριστόπουλος), Καντούτσης, Τερζίου, Καρπαθάκης, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (78’ Πατσίλης), Σταθόπουλος (66’ Χατζησάββας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected