Κατηγορίες
Super League 1

Ολοκληρώνεται η θητεία του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, απόφαση, που οριστικοποιήθηκε μετά την διαδικτυακή σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά από έξι μήνες και μία κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στο ΟΑΚΑ ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει στα ηνία των «ασπρόμαυρων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός σε αυτό το πολύ σύντομο διάστημα, που κάθισε στην άκρη του πάγκο του Δικεφάλου οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης (που ήταν και ο ρεαλιστικός στόχος της σεζόν) και πανηγύρισε το 8ο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε επαφές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος ως γνωστόν είναι ο προπονητής του αήττητου νταμπλ προ διετίας και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν καθώς χρόνος δεν υπάρχει, την ώρα, που μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ανακοινώσει ούτε τον αντικαταστάτη του Όλαφ Ρέμπε στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected