Κατηγορίες
Basket

Θα είναι ο Κώστας ο πρώτος από τα αδέλφια Αντετοκούνμπο που θα ενσωματωθεί στην Εθνική;

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες και δεν αποκλείεται αυτή η εξέλιξη να τον φέρει στο δρόμο της Εθνικής ομάδας!

Όπως αναφέρει το Sportime, δεν αποκλείεται να προκύψει Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα αλλά να είναι ο Κώστας! Αρκεί να δώσουν το ΟΚ και οι Λέικερς ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα. Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη και στον Θανάση, τα ονόματά τους θα είναι σίγουρα μέσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή, Ρικ Πιτίνο αλλά ακόμα κανείς δε μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι παρόντες.

Σε ό,τι αφορά στον Κώστα, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον Φρανκ Βόγκελ ο οποίος ήταν άλλωστε ασίσταντ κόουτς του Ρικ Πιτίνο στους Μπόστον Σέλτικς. Αρχικά ο κόουτς Βόγκελ ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος ο Κώστας Αντετοκούνμπο αλλά υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα πιθανότατα να χρειαστεί να μείνει στην Ελλάδα για το επόμενο τρίμηνο κάτι που δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει τελικά στην προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.
Απ’ εκεί και πέρα πιθανότατα την Τρίτη (1/6) θα ανακοινωθούν οι 24 παίκτες που θα συμμετέχουν ανά… περιόδους στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Μέσα σ’ αυτά τα ονόματα δε θα βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος ενημέρωσε ότι θέλει να μείνει με την οικογένειά του για κάμποσο καιρό και να «ψαχτεί» για το NBA.

Τα προβλήματα σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία είναι δεδομένα και μπορεί να τραβήξουν ακόμα περισσότερο. Πλέον μετά το «μπέρδεμα» στον πέμπτο αγώνα του Λαυρίου με τον Προμηθέα, η κατάσταση δεν είναι απλώς δύσκολη αλλά οριακή. Κι εφόσον τραβήξουν ακόμα περισσότερο τα πλέι οφ τότε δεν είναι απίθανο στο τουρνουά «Ακρόπολις» (18-20/9) είτε να μαζευτεί για πρώτη φορά το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας είτε όχι… Ακόμα και για τότε θα υπάρχει αμφιβολία.

Παράλληλα μέσα σε όλη την ανακατωσούρα με την ΕΟΚ και τη νέα διοίκηση που αναμένεται από το Πρωτοδικείο, είναι απορίας άξιο πως θα κυλήσει ήρεμα κι αρμονικά η προετοιμασία. Πάλι καλά που υπάρχουν κι «εθελοντές» και η κατάσταση έχει μαζευτεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected