Διάφορα - Συνεργάτες

Το sportsup.gr ανακοινώνει τη συνεργασία με την ΗΡΩΝ Θερμοηλεκτρική Α.Ε.!

Το sportsup.gr δυναμώνει μέρα με την ημέρα κι αυτό χάρη στους αναγνώστες και υποστηρικτές, που εμπιστεύονται τη δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται στην ιστοσελίδα, η οποία ξεκίνησε από ένα απλό blog και μετά από 8 χρόνια έχει αποκτήσει πανελλήνια εμβέλεια.

Για το λόγο αυτό, σχεδόν καθημερινά, εταιρίες και επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους συνεργάτες μας με την επιθυμία να γίνουν μέλη του group, που δυναμώνει και ενισχύεται και μάλιστα με ανθρώπους που έχουν αποκτήσει σημαντική δυναμική στο χώρο τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία του sportsup.gr με την εταιρία ΗΡΩΝ Θερμοηλεκτρική ΑΕ στην Ημαθία, με έδρα στην οδό Κωνσταντίνου Ρωμαίου 5, λίγα μέτρα από τη ΔΕΗ αλλά και τη νέα Γέφυρα Κούσιου.

Δύο νέα παιδιά από την περιοχή, με σχετική εμπειρία στο χώρο της ενέργειας, ξεκίνησαν την επίσημη συνεργασία με τον ΗΡΩΝ, θυγατρική των ομίλων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ENGIE.

Αναφερόμαστε στους Στέφανο Γκάνιο και Γιώργο Καραντώνη, οι οποίοι με γνώμονα τη φυσική τους παρουσία, υπόσχονται τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση, την αναλυτική ενημέρωση για τον χώρο της ενέργειας αλλά και την οικονομικότερη λύση για την οικία και την επαγγελματική σας στέγη.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Έδρα : Κωνσταντίνου Ρωμαίου 5
Τηλ. : 23310 64665
Στέφανος Γκάνιος : 6974241418
Γιώργος Καραντώνης : 6984585015
E-mail : info@rtek.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected