Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Αγγλία με combo στο 2.40 και Goal/Goal

Το πρόγραμμα της Κυριακής (06/06) περιέχει δύο επιλογές από τις φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Αρχικά, η Αυστρία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία, λίγη ώρα αργότερα (19:00) η Αγγλία υποδέχεται τη Ρουμανία. Ποντάρισμα σε αποδόσεις 1.90 και 2.40 αντίστοιχα στο Stoiximan.

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ (18:30)

Η Αυστρία προέρχεται από ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Αγγλία, σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει EURO. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα και απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες υποχρεώσεις. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις, τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στις 11/11/20 με τη νίκη 3-0 απέναντι στο Λουξεμβούργο. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια. Στον όμιλο του EURO θα αντιμετωπίσει τις Βόρεια Μακεδονία, Ολλανδία και Ουκρανία.

Η Σλοβακία έφερε ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Βουλγαρία στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Βρέθηκε να χάνει στο 9ο λεπτό, ισοφάρισε με τον Λάσλο Μπένες στο 27′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό: μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε τρεις περιπτώσεις. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια. Θα βρίσκεται στην τελική φάση του Euro, σε όμιλο με Πολωνία, Σουηδία και Ισπανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες δίνουν το τελευταίο τεστ προετοιμασίας ενόψει EURO. Ασταθείς αμυντικά το τελευταίο διάστημα, επιτρέπουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις ενώ μεσοεπιθετικά διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.90 απόδοση στο Stoiximan.

ΑΓΓΛΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ (19:00)

Η Αγγλία συνέχισε την ανοδική πορεία και επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Αυστρία. Σε ακόμα μία αναμέτρηση έστω και αν ήταν σε επίπεδο φιλικό, παρουσιάστηκε σοβαρή και κατάφερε να βρει τη λύση στο σκοράρισμα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ Σάκα, που ήταν το πρώτο του με το εθνόσημο των «τριών λιονταριών». Προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα παιχνίδια. Το ματς στιγματίστηκε από τραυματισμό του Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο μπακ της Λίβερπουλ θα χάσει το EURO. Ο τεχνικός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα ανακοινώσει αντικαταστάτη μετά τη αναμέτρηση της Κυριακής (06/06). Στον όμιλο θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Κροατία, Σκωτία και Τσεχία.

Η Ρουμανία συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις και ηττήθηκε 2-1 από τη Γεωργία, σε φιλική αναμέτρηση. Με αριθμητικό μειονέκτημα από το 41ο λεπτό, βρέθηκε να χάνει στο 61′ και στη συνέχεια της δόθηκε ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με την κόκκινη κάρτα των Γεωργιανών, στην αμέσως επόμενη φάση ο Μάριν (65′) αστόχησε σε πέναλτι. Δέχθηκε δεύτερο στο 71′ και απλά κατάφερε να μειώσει στο 78′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, μετράει μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ σε όλες τις περιπτώσεις. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την ψυχολογία στα ύψη η Αγγλία, έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί στο τελικό τεστ ενόψει EURO. Η Ρουμανία βρίσκεται σε κάκιστο αγωνιστικό μομέντουμ, έχει προβλήματα στη άμυνα και δέχεται γκολ με ευκολία. Δύσκολα θα προβάλει σθεναρή αντίσταση στο «Ρίβερσαϊντ Στέιντιουμ», επιλογή το combo 1/1+Over 2.5 Goal με 2.40 απόδοση στο Stoiximan.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected