Κατηγορίες
Basket

Ενσωματώθηκε με την Εθνική ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι από σήμερα (7/6) το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για την συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά (29/6-4/7) της Βικτόρια (Καναδάς).

Οι διεθνείς που είχαν ρεπό την Κυριακή (6/6) από τον Ρικ Πιτίνο, επέστρεψαν στις προπονήσεις και υποδέχτηκαν τον τρίτο αδελφό του Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, Κώστα (24χρ, 2.08, σέντερ), μετά τον αποκλεισμό των Λος Αντζελες Λέικερς στον πρώτο γύρο των play offs του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε στους αγώνες των «λιμναθρώπων» με τους Φοίνιξ Σανς. Δεν έχει διευκρινισθεί αν ο αδελφός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα τεθεί στην διάθεση του Πιτίνο.

Πρόσφατα, το ΕSPN δημοσίευσε ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα επιστρέψει στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Λέικερς, ύστερα από την επίλυση ενός προσωπικού θέματος στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ΕΟΚ επισημοποίησε και ανακοίνωσε την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας, με τους Έλληνες συνεργάτες του Ρικ Πιτίνο.

Το προπονητικό επιτελείο απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Θανάση Σκουρτόπουλο, Νίκο Παππά, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Μάμαλη.

Γυμναστές είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα και ο Νίκος Παπαβασιλείου. Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας.

*novasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected