Κατηγορίες
Football League

Σπουδαία κίνηση της Καλλιθέας, που ανανέωσε με τον Μαρουκάκη λίγο πριν το χειρουργείο

Μία μέρα μετά και τη μαθηματική παραμονή στις Εθνικές κατηγορίες, η Καλλιθέα προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Ματθαίου Μαρουκάκη.

Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε με ιδιαίτερη χαρά και αύριο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση στο τραυματισμένο του γόνατο.

Αναλυτικά :

«Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην Καλλιθέα. Μετά και την χθεσινή νίκη, η ομάδα διατηρήθηκε μέσα στους στόχους της. Να σημειωθεί ότι ήταν το 7ο παιχνίδι μέσα σε 18 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και 2 ταξίδια εκτός Αττικής (Ρόδο και Νάξο).

Μην ξεχνάμε, τις πολύ σημαντικές μακροχρόνιες απουσίες ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως Flosard Μalci, Δημήτρη Θεοδωράκη, Ματθαίου Μαρουκάκη (τραυματίες) καθώς και τον Ορέστη Τσιντώνη που είναι τιμωρημένος.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιο του, ο Ματθαίος Μαρουκάκης, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου Αγγελή Μπούτα, δείχνοντας έτσι ότι ο Σύλλογος ξέρει να εκτιμά ανθρώπους που προσφέρουν στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας όλα τα ανωτέρω η πορεία της ομάδας είναι περισσότερο από επιτυχής.

Αύριο, ο Ματθαίος Μαρουκάκης θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο γόνατο, στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, η επάνοδος του υπολογίζεται μετά από 8-9 μήνες.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιστρέψει γερός.»