Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Βέροια : Έρχεται το 5ο Τουρνουά Foot Tennis! (vids)

Μετά από δύο χρόνια, το Foot Tennis επιστρέφει στη πόλη που “γεννήθηκε”, την πόλη της Βέροιας!

Οι διοργανωτές δηλώνουν την πρόθεση τους να δώσουν τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να λάβουν μέρος σε ένα άθλημα που αγαπήθηκε πολύ και έγινε γνωστό το 2016, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Δημαρχείο Βέροιας και ξεκίνησε το ταξίδι του με αντίστοιχες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το αίτημα μας προς τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση της πλατείας (φυσική έδρα της διοργάνωσης) αφορά το διάστημα από την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 12 Ιουλίου 2021 και έχουμε ήδη μελετήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να ζητήσουμε από όλους τους ενδιαφερόμενους, να απευθυνθούν σε μας για μια τυπική καταγραφή πρόθεσης συμμετοχής, έχοντας κατά νου πως καλό είναι αυτή να συνοδεύεται από ένα όνομα επιχείρησης (λόγω της μεγάλης προβολής που λαμβάνει η διοργάνωση) ή κάποιου συλλόγου.

Πρόθεση μας επίσης είναι και η συμμετοχή ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της περιοχής (και όχι μόνο), οι οποίες θα αγωνιστούν με την επωνυμία τους εφόσον υπάρχει ένας εύλογος αριθμός ώστε να διεξαχθεί ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα.

Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ανακοίνωση, με ακριβείς ημερομηνίες αλλά και με περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected