Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζει να γράφει ιστορία η Σάκκαρη : Έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που θα αγωνιστεί σε ημιτελικά Roland Garros μετά από 96 χρόνια!

© Jimmie48 / WTA

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στα ημιτελικά του Roland Garros! Στον σημαντικότερο αγώνα της καριέρας της έως τώρα, η Ελληνίδα τενίστρια όχι απλά δεν έδειξε νευρικότητα, αλλά κυριάρχησε στο γήπεδο, για να “εκθρονίσει” τη -μέχρι πρότινος ασταμάτητη- Iga Swiatek!

Δεν υπάρχουν όρια για τη Μαρία Σάκκαρη στο Παρίσι! Στον πρώτο της προημιτελικό σε μια Grand Slam διοργάνωση, η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταπληκτική, επιβλήθηκε της Iga Swiatek με 6-4, 6-4 και πήρε μια ακόμα ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros.

Κάθε μέρα ανεβάζει και πιο ψηλά τον πήχη η Σάκκαρη, η οποία θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα παίξει σε ημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης στην ιστορία της Open era και η πρώτη μετά από 96 χρόνια και την Ελένη Κοντοστάυλου από το 1925, που θα παίξει στα ημιτελικά του Roland Garros.

Αύριο (18:00GR, ERT), θα αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova για μια θέση στον τελικό, για μια ακόμα ιστορική πρόκριση, που μπορεί να την κάνει την πρώτη Ελληνίδα που θα φτάσει σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης στη συνολική ιστορία του αθλήματος, καθώς και την πρώτη εκπρόσωπο της χώρας μας σε άνδρες και γυναίκες που θα καταφέρει κάτι τέτοιο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected