Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το “Cafe στο 90′” εγκαινιάζει απόψε την ποδοσφαιρική…κερκίδα του Euro!

Από σήμερα και για έναν μήνα ακριβώς, το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας γίνεται το επίκεντρο των ποδοσφαιρόφιλων, που θα απολαμβάνουν καθημερινά αγώνες για τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Euro 2020!

Το εναρκτήριο λάκτισμα μίας ποδοσφαιρικής γιορτής που άργησε… έναν χρόνο δίνει απόψε στις 22:00 η αναμέτρηση της Ιταλίας κόντρα στην Τουρκία στο Stadio Olimpico της Ρώμης, που είναι και η μοναδική της ημέρας στην εκκίνηση του Euro 2020.

Οι δύο ομάδες του Α’ Ομίλου θα ριχτούν στη μάχη για το πρώτο τρίποντο, κόβοντας την ‘κορδέλα’ των ‘εγκαινίων’ της διοργάνωσης, με τους γηπεδούχους Ιταλούς να πηγαίνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι με… σπασμένα φρένα, έχοντας χτίσει ένα ευρύ αήττητο σερί τα τελευταία τρία χρόνια. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στον όμιλό της, απέναντι ωστόσο σε μία ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και φιλόδοξη αντίπαλο, την Τουρκία.

Να σημειωθεί πως, για πρώτη φορά στην ιστορία, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί σε 11 διαφορετικές πόλεις, απόφαση που αφορούσε τη διάθεση της UEFA να γιορτάσει ‘με ρομαντικό τρόπο’ την 60η έκδοση της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected