Κατηγορίες
Αθλήματα

Μαρία Σάκκαρη : Μόνο οι γονείς της την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, αλλά λογικό, δεν ήταν στο Survivor……

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εκπληκτική στο Roland Garros φτάνοντας μία μόλις ανάσα από τον τελικό του τουρνουά, με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα να της κόβει τον δρόμο.

Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (12/6), εκεί όπου την υποδέχθηκαν οι γονείς της και κάποιοι φίλοι της.

Παρά το γεγονός πως έγραψε ιστορία στη διοργάνωση, δεν είχε την υποδοχή που θα της άρμοζε. Δεν ήταν άλλωστε και κανένας παίκτης του… Survivor.

Στις πρώτες της δηλώσεις κατά την άφιξή της, εξέφρασε τη στεναχώρια της καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στον τελικό, αλλά έδωσε το… σύνθημα για το μέλλον και τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν.

«Ήμουν ένα πόντο μακριά, τόσο κοντά δηλαδή στη νίκη. Δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω. Κρατάω πολλά θετικά. Συνεχίζουμε δυνατά από εδώ και πέρα. Σίγουρα ήταν μεγάλο βήμα για μένα, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά. Είμαι σε ψηλή θέση και πιστεύω τον εαυτό μου. Σίγουρα μου δίνει ώθηση το μυαλό μου, η Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες και η οικογένειά μου. Χωρίς την οικογένειά μου τίποτα δεν ήταν δυνατό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό δεν έλειπε από τη συζήτηση, με τη Σάκκαρη να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «πήρε το αίμα και των δύο πίσω».

«Ο Στέφανος πήρε το αίμα μας πίσω μετά από αυτό που έγινε με μένα. Είναι παιχταράς. Του εύχομαι επιτυχία. Ό,τι και να κάνει μας έκανε περήφανους. Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα», είπε.

Τέλος, σημείωσε πως ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν πάντα όνειρό της. «Ήταν πάντοτε ένα όνειρό μου. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι δύσκολοι. Παίζουν μεγάλες παίκτριες», τόνισε.

Πηγή : Sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected