Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τρίτη μέρα Euro με τρία ματς στο “Barok” Coffee-Bar!

Στην τρίτη μέρα (13/6) του Euro 2020 ξεχωρίζει αναμφίβολα το ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Αγγλία και την Κροατία.

To “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας, σας προσφέρει και σήμερα τρία σπουδαία ματς! Εσείς απλά διαλέγετε την παρέα σας, καλείτε στο 23315-00919 και κλείνετε θέση στον άνετο χώρο επί της οδού Μερκουρίου Καρακωστή 20!

Οι Άγγλοι που θεωρούνται από τα φαβορί της διοργάνωσης και θα είναι οι οικοδεσπότες των ημιτελικών και του τελικού, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, παίρνοντας και μία άτυπη ρεβάνς από τους Βαλκάνιους για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Για τον 3ο όμιλο η Ολλανδία θα υποδεχθεί στο Άμστερνταμ την Ουκρανία και η Αυστρία θα παίξει στο Βουκουρέστι με τους πρωτάρηδες Σκοπιανούς.

Τα Σκόπια έγιναν η 35η χώρα που θα δώσουν το παρών στα τελικά ενός EURO. Πρώτη αντίπαλος για την ομάδα του Ιγκόρ Ανχελόφσκι η Αυστρία, μια ομάδα που οι δυο προηγούμενες παρουσίες της στα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2008 και 2016) ολοκληρώθηκαν δίχως νίκη. Ωστόσο, οι Αυστριακοί έκαναν το 2/2 στα προκριματικά κόντρα στην παρέα του Γκόραν Πάντεφ.

Στο άλλο παιχνίδι του Γ’ Ομίλου, η – απούσα από το EURO 2016 και Μουντιάλ 2018 – Ολλανδία κοντράρεται στο Άμστερνταμ με την Ουκρανία. Οι δυο χώρες για πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι με τον Φρανκ ντε Μπουρ να χαρακτηρίζει «ποιοτικό σύνολο» τους Ανατολικοευρωπαίους και τον Αντρέι Σεφτσένκο να ξεκαθαρίζει πως «παίζουμε κόντρα σε ένα από τα φαβορί του τουρνουά, αλλά θα μείνουμε σταθεροί στο πλάνο παιχνιδιού μας».

Κυριακή 13 Ιουνίου

▪ 16:00 Αγγλία – Κροατία (4ος όμιλος, Λονδίνο)

▪ 19:00 Αυστρία – Σκόπια (3ος όμιλος, Βουκουρέστι)

▪ 22:00 Ολλανδία – Ουκρανία (3ος όμιλος, Άμστερνταμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected