Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξεκίνημα με νίκη για την Αγγλία

Η Αγγλία πραγματοποίησε μία άκρως θετική πρεμιέρα στο σπίτι της, έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επικράτησε της Κροατίας με 1-0, και παράλληλα παίρνοντας το, θεωρητικά, ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ μπήκε πολύ δυνατά και απείλησε, όμως σιγά σιγά έχανε το ρυθμό της. Συνέχισε όμως να είναι πιο επικίνδυνη όταν έβγαινε μπροστά και λίγο πριν την συμπλήρωση μίας ώρας, επιβραβεύθηκε με τη συνεργασία των Στέρλινγκ και Φίλιπς.

Αυτή του Ντάλιτς δεν κατάφερε να γίνει σε καμία στιγμή του αγώνα απειλητική και παρ’ ότι είχε μισή ώρα να ψάξει την ισοφάριση. Αρκέστηκε μόνο σε γεμίσματα και καραμπόλες, με τον Πίκφορντ να περνάει ένα αρκετά εύκολο απόγευμα στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η Αγγλία πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς και πάτησε κορυφή στον τέταρτο όμιλο, ενώ η Κροατία έμεινε στο μηδέν, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσεχία και Σκωτία να απομένει για να κλείσει την πρώτη αγωνιστική.

Συνθέσεις

Αγγλία (Γκάρετ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τρίπιερ, Μινγκς, Στόουνς, Γουόλκερ, Ράις, Φίλιπς, Φόντεν (71′ Ράσφορντ), Μάουντ, Στέρλινγκ (90+2′ Κάλβερτ-Λιούιν), Κέιν (82′ Μπέλινγχαμ)

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γκβαρντιόλ, Καλέτα-Καρ, Βίντα, Βερσάλικο, Μπρόζοβιτς (70′ Βλάσιτς), Κόβασιτς (85′ Πάσαλιτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς (78′ Πέτκοβιτς), Κράμαριτς (70′ Μπρέκαλο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected