Κατηγορίες
Διάφορα

Η ηρωική προσπάθεια του Χάρλεϊ να σώσει από πνιγμό ένα μικρό ελαφάκι (photos)

Viral έχει γίνει ένα video με πρωταγωνιστή έναν σκύλο, ονόματι Χάρλεϊ, που έσωσε ελαφάκι από βέβαιο πνιγμό στις ΗΠΑ.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο Ραλφ Ντορν, τον αναζητούσε στη λίμνη πίσω από το σπίτι του και τελικά τον εντόπισε περίπου 60 μέτρα από την ακτή μαζί με ένα ελαφάκι.

Ιδού η αφήγησή του:

«Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το ελαφάκι, αλλά ο Χάρλεϊ προφανώς δεν ρώτησε γιατί. Απλώς ανέλαβε δράση.

Ο Χάρλεϊ κολύμπησε δίπλα-δίπλα με το ελαφάκι μέχρι την ακτή. Ο Ντορν έβγαλε το ελαφάκι από το νερό και το τοποθέτησε στο έδαφος, ενώ ο Χάρλεϊ άρχισε να το γλείφει μαλακά. Δεν ήθελε να το αφήσει μόνο του. Καθόταν εκεί να το γλείφει και να το φροντίζει.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η μητέρα του ελαφιού, οπότε ο Ντορν μάζεψε αμέσως τον σκύλο μέσα στο σπίτι. Η μητέρα περίμενε μέχρι να φύγουν, πλησίασε το μικρό της και μετά έφυγαν μαζί.

Το επόμενο πρωί ο Χάρλεϊ έτρεχε από το ένα παράθυρο στο άλλο. Άνοιξα την μπροστινή πόρτα και ακούσαμε το ελαφάκι να φωνάζει. Έτρεξε μέχρι τα δέντρα και το βρήκε.

Τότε εκείνο σταμάτησε τις φωνές, άρχισαν να κουνούν τις ουρές τους, ακούμπησαν τις μύτες τους, μύρισαν ο ένας τον άλλο και μετά ο Χάρλεϊ επέστρεψε σπίτι μαζί μου».

Η συγκινητική πράξη του σκύλου δεν εξέπληξε τον 62χρονο, καθώς όπως λέει: «Από τότε που ήταν κουτάβι, είχε τόσο καλή καρδιά. Πάντα έτσι ήταν με τα παιδιά και τα ζώα. Τα λατρεύει».

*Sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected