Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ομολόγησε ο πιλότος!

Σε ανακοίνωσή της για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο η ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στη μεζονέτα του ζεύγους, στα Γλυκά Νερτά, ομολόγησε την πράξη του προκαλώντας σοκ και δέος στην κοινωνία που παρακολουθεί άναυδη τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Κατά πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 32χρονος απέδωσε το έγκλημα στις προστριβές που είχαν με την 20χρονη σύζυγό του το τελευταίο διάστημα.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτη ενημέρωση δήλωνε ότι «έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο.» Ο κ. Σκρέκεας πρόσθεσε όμως με νόημα πως «περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected