Κατηγορίες
BET

Οι δύο ομάδες που «σφάζονται» για τον Κέιν – Όλες οι αποδόσεις

To 2017, ο επιθετικός και ηγέτης της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, είχε δηλώσει πως αν στα επόμενα τρία χρόνια δεν κατακτήσει ένα τρόπαιο με τα «Σπιρούνια», θα είναι πάρα πολύ απογοητευμένος. Εδώ είμαστε, λοιπόν, τέσσερα χρόνια μετά και ο Χάρι Κέιν παρά τα πολλά ατομικά του επιτεύγματα, μένει ακόμα άτιτλος σε συλλογικό επίπεδο.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να φτάσουν φέτος σε έναν τελικό, αυτόν του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο τέλος της σεζόν το μόνο που πανηγύρισαν ήταν η 7η θέση στο πρωτάθλημα, που τους δίνει την πρόκριση για τα προκριματικά του καινούργιου ευρωπαϊκού θεσμού, του Κόνφερενς Λιγκ. Το πόσο θα το πάρουν στα σοβαρά το νέο αυτό Κύπελλο είναι θέμα κουβέντας στην εκπομπή για προβλέψεις στοιχήματος.

Κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θα πρέπει να θεωρείται η σεζόν για την Τότεναμ και παράλληλα όλα πλέον δείχνουν πως ο 27χρονος επιθετικός θα κοιτάξει να βρει έναν νέο προορισμό, όπου θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους.

Παρ’ όλα αυτά οι στοιχηματικές δεν φαίνεται πως έχουν ως δεδομένη την αποχώρηση του Άγγλου από την ομάδα του Λονδίνου, προσφέροντας την απόδοση για την παραμονή του στο σύλλογο στο χαμηλό 2.00!

Μάχη του Μάντσεστερ για τον Άγγλο φορ

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο Χάρι Κέιν, ο πρωταρχικός του στόχος είναι να παραμείνει στο Νησί.

Έτσι, ως πρώτο φαβορί για την απόκτησή του, είναι η ομάδα με τις περισσότερες επιτυχίες στην Αγγλία τα τελευταία έτη, η οποία επίσης θα αναζητήσει ένα βασικό σέντερ φορ, στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Χάρι Κέιν, να αναφέρει σε πρόσφατη δήλωσή του, ότι είναι όνειρο κάθε επιθετικού να αγωνίζεται πλάι, στο μεγάλο σταρ των Πολιτών, Κέβιν Ντε Μπρούινε. Όλα αυτά μαζί οδήγησαν στο να βρίσκουμε την απόδοση της Σίτι ως την επόμενη ομάδα του Άγγλου στράικερ, στο 2.10.

Στη 3η θέση της κατάταξης, στη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς του Κέιν, βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπορεί να έμειναν άτιτλοι για 4η σερί σεζόν, όμως η απόκτηση ενός επιθετικού τέτοιου βεληνεκούς, θα ανεβάσει πολλά επίπεδα τον σύλλογο. Η σχετική απόδοση δίνεται στο αξιοπρεπέστατο 4.50.

Ενδιαφέρον και από Λονδίνο

Μία ακόμα ομάδα που έχει συνδέσει επίσης το όνομά της με τον Άγγλο, είναι η Τσέλσι. Οι Μπλέ, μόλις κατέκτησαν το Champions League, έχουν τρομερό υλικό και προπονητή και θα παλέψουν το χρόνου για όλους τους τίτλους που μπορούν να διεκδικήσουν. Στη θεωρία, ακούγεται ως ιδανικός προορισμός για τον 27χρονο και τους στόχους που έχει θέσει για να πετύχει στα επόμενα χρόνια της καριέρας του. Οι στοιχηματικές πάντως δίνουν τη συγκεκριμένη επιλογή, στο υψηλό 8.00.

Πολλές ομάδες ακόμη έχει ακουστεί κατά καιρούς, πως ενδιαφέρονται για να εντάξουν τον Χάρι Κέιν στο δυναμικό τους και εμείς θα περιμένουμε τις νέες εξελίξεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected