Κατηγορίες
Αθλήματα

To σήκωσε η Άρτεμις Ασλανισβίλι στο Καβάνταρτσι, σε τροχιά δύο τίτλων ο Μητσάκος

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι της Collective Tennis School, ήταν εμφατικά η καλύτερη παίκτρια αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά του Καβάνταρτσι της Βόρειας Μακεδονίας, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια της χωρίς να χάσει περισσότερα από 2 games σε κάποιο σετ!

Όπως αναφέρει το tennisnews, στον 2ο γύρο, όπου μπήκε με bye, επιβλήθηκε της Zara Zafirovska με 6-1, 6-1. Στη συνέχεια απέκλεισε την Ελένη Χατζηαβραάμ με 6-2, 6-0, ενώ στα προημιτελικά έβγαλε εκτός τη Νο.6 του ταμπλό, Maria Teodorescu, με 6-2, 6-1. Στα ημιτελικά κέρδισε την Έλενα Παλιούρα με 6-0, 6-0 και στον σημερινό τελικό επιβλήθηκε της Stela Dzimovic, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0.

Η γεννημένη το 2006, Άρτεμις, είναι στο Νο.3 της εθνικής κατάταξης της ΕΦΟΑ στα 16άρια και στο Νο.269 της συνολικής κατάταξης των κοριτσιών της Tennis Europe.

Ήταν ο 3ος τίτλος για την Ασλανισβίλι σε διοργανώσεις της Tennis Europe, μετά τα δυο επίσης τουρνουά που είχε κερδίσει στα 16άρια, στα Κουφάλια και στην Αριδαία, το 2019.

Σε τροχιά δυο τίτλων ο Μητσάκος

Ο Θοδωρής Μητσάκος διανύει μια εκπληκτική εβδομάδα στην Kelibia της Τυνησίας και διεκδικεί τη νίκη και στα δυο ταμπλό του τοπικού ITF τουρνουά, αφού προκρίθηκε στον τελικό του διπλού και στα ημιτελικά του μονού.

Για 3η συνεχόμενη μέρα, ο Θοδωρής Μητσάκος χρειάστηκε έναν αγώνα τριών σετ για να πάρει την πρόκριση, τα κατάφερε όμως, επικρατώντας του Σλοβάκου Alfred Almasi με 6-4, 4-6, 6-2.

Η νίκη αυτή τον έστειλε στα ημιτελικά του τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της Kelibia στην Τυνησία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Freddie Ridout.

Στις πρώτες δυο αναμετρήσεις του στο hardcourt τουρνουά της ITF, είχε κερδίσει τον Τυνήσιο Yessine Kerouat με 3-6, 6-2, 7-5, καθώς και τον Βέλγο Guillaume Jacob με 7-6 (3), 4-6, 6-4.

Εκτός από τον τίτλο στα μονά, ο Θοδωρής διεκδικεί τον τίτλο και στα διπλά, όπου παίζει μαζί με τον Μαλαίσιο Christian Andre Sheng Liew, με τον οποίο μοιράζεται και το Νο.3 του ταμπλό.

Στον χθεσινό ημιτελικό, οι δυο αθλητές επιβλήθηκαν των Κινέζων Hao Duan και Mai Gao με 6-2, 6-3. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τον Κινέζο Ye Hongyu και τον Βέλγο Guillaume Jacob, για τον τελικό της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected