Basket

Απίστευτο break των Bucks με “40άρα” του μαγικού Giannis! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς με τρομερή εμφάνιση στο «Barclays Center» επικράτησαν στην παράταση με 115-111 των Μπρούκλιν Νετς και με 4-3 νίκες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα «ελάφια» περιμένουν, τώρα, να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα είναι ένας εκ των Φιλαδέλφεια Σίξερς και Ατλάντα Χοκς. Στο πρώτο έβδομο παιχνίδι ύστερα από δεκαπέντε χρόνια που κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε την κλάση του με 40π., δεκατρία ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Κρις Μίντλετον είχε άλλους 23π., δέκα ριμπάουντ, έξι ασίστ και πέντε κλεψίματα, ο Μπρουκ Λόπεζ 19π. και οκτώ ριμπάουντ, ο Τζρου Χόλιντεϊ 13π., εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ και ο Πι Τζέι Τάκερ 11π. και πέντε ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 51’’, με απολογισμό ένα ριμπάουντ.

Οι Νεοϋορκέζοι δεν είναι και πάλι στη διάθεσή τους τον Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ δεν έπαιξε ούτε ο Μάικ Τζέιμς. Ο Κέβιν Ντουράντ τελείωσε με 48π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 22π. αλλά με 7/17 σουτ εντός παιδιάς, εννέα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν «διπλός» με 17π. και έντεκα ριμπάουντ. Άλλους 10π. συνείσφερε ο Τζο Χάρις, μαζί με εννέα ριμπάουντ, και 14π. με έξι ριμπάουντ ο Μπρους Μπράουν.

O KD ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 109-109 κι έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση, αφού ο «Greek Freak» αστόχησε εν συνεχεία στο σουτ που επιχείρησε. Στον έξτρα χρόνο οι Μίντλετον και Λόπεζ με βολές διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας την ομάδα τους στα ουράνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected