Κατηγορίες
Football League

Δεν…χαρίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου ο Πανσερραϊκός (photos)

Μπορεί ο Απόλλων να “καιγόταν” για τους βαθμούς, καθώς παλεύει για την παραμονή του, ο Πανσερραϊκός όμως ήταν αυτός που πήρε το τρίποντο σήμερα και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση στου Βορείου Ομίλου της Football League.

Η ομάδα της Καλαμαριάς με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια (την Τετάρτη με την Τρίγλια εκτός στο εξ αναβολής και την επόμενη Κυριακή εντός με ΑΕΠ Κοζάνης) για να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς αυτή τη στιγμή μειονεκτεί σε ισοβαθμία με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκιόκα είχαν την υπεροχή και άνοιξαν το σκορ με τον Γκούρτσα στο 21′, ο οποίος βρήκε δίχτυα με σουτ εντός περιοχής, χωρίς να μπορέσει να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη συνέχεια του αγώνα.

Έτσι, ο Παπαβασιλείου στο 65′ με διαγώνιο σουτ ολοκλήρωσε την ωραία ατομική προσπάθεια που έκανε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

δείτε φωτογραφίες στο serresport.gr

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Γιάννης Γκιόκας) : Καβουσάκης, Τσόπελα, Κουτσίδης, Καλί, Πίντο, Μαρκιόνι (46′ Γράβας), Τσιμίκας (63′ Παπαβασιλείου), Μέσι (72′ Ολαϊτάν), Κόντσι (68’ Μασκανάκης), Γκούρτσας (68′ Πράντο)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης) : Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης (61′ Σαββίδης), Βαφειάδης, Μουρατίδης, Φράγκος, Αρμενάκης, Αντωνιάδης, Χατζηαθανασίου, Παναγιώτου, Γιακουστίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected