Αστεία - Διάφορα

Οι οπαδοί που ήταν οι καλύτεροι μαθητές στη γεωγραφία : Αντί για τη Βουδαπέστη, πήγαν στο… Βουκουρέστι!

Η Γαλλία αντιμετώπιζε προ λίγων ημερών την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη σε ματς για το EURO 2020. Σε αυτό το ματς ήθελαν να πάνε έξι Γάλλοι οπαδοί, όμως τελικά… κατέληξαν στο Βουκουρέστι.

Όπως μετέδωσε η ρουμανική εφημερίδα «Jurnalul National» οι Γάλλοι προσγειώθηκαν στο Βουκουρέστι, ενώ ήθελαν να πάνε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.

Η παρέα των Γάλλων θα έπρεπε να έχει καταλάβει το λάθος όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο και προσπάθησε να βρει το λεωφορείο που οδηγούσε στο κέντρο της… Βουδαπέστης, αλλά ήταν σε άλλη πόλη. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκαν και μόλις είδαν την πορεία των Ουκρανών να πηγαίνουν προς το γήπεδο για το δικό τους ματς, με τα Σκόπια στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου, τους ακολούθησαν νομίζοντας ότι είναι… Ούγγροι, όπως παραδέχτηκε ένας εκ των Γάλλων μιλώντας σε ρουμάνικο Μέσο.

Σε κάθε περίπτωση, ουδέν κακό αμιγές καλού, αφού οι Γάλλοι, μπορεί αν έμειναν με τα εισιτήρια στο χέρι, αλλά αποφάσισαν να παραμείνουν στο Βουκουρέστι, καθώς αν η εθνική τους ομάδας τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, θα δώσει των αγώνα των «16» εκεί, οπότε θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στο στις 28 Ιουνίου και να μη ρισκάρουν να… χαθούν ξανά στην Ευρώπη.

*pronews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected