Basket

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε η σειρά των τελικών για τους Bucks (vids)

Η καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ατλάντα Χοκς δεν αποδείχθηκε αρκετή ώστε οι Μιλγουόκι Μπακς να φθάσουν στην επικράτηση στον πρώτο τελικό της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, τα «γεράκια» είδαν… σεληνιασμένο τον Τρέι Γιανγκ να τους οδηγεί στο «μπρέικ» στο «Fiserv Forum» με 116-113, τελειώνοντας με 48π., εφτά ριμπάουντ, έντεκα ασίστ κι ένα κλέψιμο. Ο Κλιντ Καπέλα (12π., δεκαεννέα ριμπάουντ) ήταν εκείνος που «έγραψε» το 112-111 υπέρ της ομάδας του, 29.8’’ πριν από τη λήξη, κι ακολούθησαν βολές των Γιανγκ και Αντετοκούνμπο, με τις οποίες διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κρις Μίντλετον (15π., πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ) πήρε σε «νεκρό» χρόνο το τρίποντο που θα έστελνε την αναμέτρηση στην παράταση, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Από τους νικητές, άλλους 23π. με δεκαπέντε ριμπάουντ είχε ο Τζον Κόλινς, 13π. ο Κέβιν Χέρτερ και στους 4π. με 1/6 σουτ περιορίστηκε ο Μπόγκνταν Μπόγκντάνοβιτς.

Ο «Greek Freak» άγγιξε το triple double με 34π., δώδεκα ριμπάουντ και εννέα ασίστ, ενώ είχε ακόμα δύο κλεψίματα και ισάριθμα κοψίματα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ «σταμάτησε» στους 33π. και τις δέκα ασίστ, ο Μπόμπι Πόρτις είχε 11π. και οκτώ ριμπάουντ, ενώ στους 7π. έμεινε ο Μπρουκ Λόπεζ και δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected