Κατηγορίες
Διάφορα

“Πρόεδρε τη Φλόριντα, τη Φλόριντα ξέχασες…”. Ο Τζο Μπάιντεν μας έδωσε ένα ακόμη λόγο για αρνητικά σχόλια! (vid)

Την Πέμπτη (24/6) ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, συναντήθηκε με μια ομάδα 21 Γερουσιαστών Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών για να συζητήσουν το σχέδιο υποδομής.

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ο Μπάιντεν μαζί με τους Γερουσιαστές βγήκαν μπροστά από τον Λευκό Οίκο για να κάνουν δηλώσεις, όπου ο πρόεδρος επί τιμή των ΗΠΑ δήλωσε πως «Έχουμε συμφωνία».

Όμως στις φωτογραφίες μία «σκιώδης» φιγούρα φαίνεται να παρακολουθεί τον Τζο Μπάιντεν κρυμμένη από μία κολώνα, αυτή η φιγούρα ανήκει στην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, η οποία για άγνωστο λόγο παρακολουθούσε «διακριτικά» των υπέργηρο Μπάιντεν!

Μάλιστα η παρουσία της Καμάλα Χάρις δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην συνέντευξη Τύπου, στεκόμενη πίσω από τον Τζο Μπάιντεν του ψιθύριζε στο αυτί να μη ξεχάσει να αναφέρει την καταστροφή στη Φλόριντα, με την κατάρρευση του κτηρίου που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς Αμερικανούς.

Όπως αναφέρει το pronews, ενώ ο Μπάιντεν στο τέλος τη ομιλίας του αναφέρει «Πρέπει να πάρω ένα ελικόπτερο. Σας ευχαριστώ». Εκείνη τη στιγμή, ο Χάρις πλησιάζει τον Μπάιντεν πριν φύγει από το βάθρο και του ψιθυρίζει «Φλόριντα, Φλόριντα».

Ο Μπάιντεν τότε επέστρεψε στο μικρόφωνο και έκανε σύντομο σχόλιο σχετικά με την τραγωδία που σκότωσε τουλάχιστον ένα άτομο και άφησε σχεδόν 100 αγνοούμενους.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα πως ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τρουντό ανέφερε πως η Χάρις θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2022.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected