Κατηγορίες
Basket

Α2 Ανδρών : Πρώτο match ball για Ολυμπιακό και Μαρούσι

Στην τελική φάση του εισέρχεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με τα playoffs να μπαίνουν στην ζωή των ομάδων, με μια εξ’ αυτών να ακολουθεί τον Απόλλωνα Πατρών στην Basket League.

Ως μεγάλο φαβορί φαντάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στο 2-0 απέναντι και στους τρεις αντιπάλους του, και σήμερα (26/6) υποδέχεται στο κλειστό του ΣΕΦ τον Πανερυθραϊκό, όπου χρειάζεται μια νίκη για να προκριθεί στους τελικούς.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, μοναδικό μέλημα του Δημήτρη Τσαλδάρη είναι να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του, μετά την χαμένη ευκαιρία ανόδου στην Πάτρα την προηγούμενη Τετάρτη (23/6), ενώ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τέτοια διαδικασία θα έχουν εκτός τον Σάββα Γεωργιάδη και αμφίβολο τον Τάσο Καλλιανιώτη, απουσίες που προστίθενται στις υπάρχουσες. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ΕΡΤSports3.

Ελευθερούπολη και Μαρούσι βρίσκονται και αυτές για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε διαδικασία πλέι οφς, με τους γηπεδούχους να έχουν να ανέβουν ένα βουνό, όντας 2-0 πίσω παρότι έχουν τον πλεονέκτημα έδρας. Πλέον θα πρέπει να πάρουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους και να τα παίξουν όλα στον Άγιο Θωμά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρεις ευκαιρίες να προκριθούν στον τελικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 1ου αγώνα της Β’ Φάσης :

17.00 Ολυμπιακός-Πανερυθραϊκός / Ζακεστίδης-Αναστασίου-Μαρτινάκος (Ζερδεβάς)

17.00 Ελευθερούπολη-Μαρούσι / Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Παπαθανασίου (Μπρίγκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected