Basket

Με εξαιρετική άμυνα οι Bucks το 1-1! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο τελικό της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, κερδίζοντας με 125-91 τους Ατλάντα Χοκς στο «Fiserv Forum».

Τα «ελάφια» ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να τα οδηγεί επιθετικά με 25π., ενώ είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο κλεψίματα. Άλλους 22π. και εφτά ασίστ είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ, 16π. ο Μπρουκ Λόπεζ και 15π., εφτά ριμπάουντ και οκτώ ασίστ ο Κρις Μίντλετον, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 9.57’, με απολογισμό 2π., ισάριθμα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Στους 15π. περιορίστηκε ο Τρέι Γιανγκ, έχοντας 6/16 σουτ εντός παιδιάς αλλά και εννέα λάθη, από πλευράς «γερακιών». Ο Τζον Κόλινς είχε 11π. και οκτώ ριμπάουντ, ο Ντανίλο Γκαλινάρι 12π., ο Κέβιν Χέρτερ 8π. και ο Κλιντ Καπέλα μόλις 2π. και οκτώ ριμπάουντ. Μακριά από τον καλό εαυτού τους έμειναν και οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (8π., τέσσερις ασίστ) και Λου Ουίλιαμς (5π.). Η σειρά μεταφέρεται πλέον, για τα επόμενα δύο παιχνίδια, στη «State Farm Arena».

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected