Super League 1

Νίκη στο πρώτο φιλικό για τον Ολυμπιακό, το γκολ ο Χασάν

Θετικό ξεκίνημα έκανε στη σεζόν ο Ολυμπιακός, επικρατώντας εύκολα 1-0 της Βόλφσμπεργκερ στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους και τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει όρεξη και ουσία από τους «ερυθρόλευκους». Ο Χασάν το γκολ της νίκης.

Στο γήπεδο του Βεργκλ απέναντι στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ ξεκίνησε η σεζόν για τον Ολυμπιακό, με το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού. Και ξεκίνησε πάνω-κάτω με την… παραδοσιακή του επί Πέδρο Μαρτίνς καλή εικόνα, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν και τη νίκη με 1-0.

Το τελικό αποτέλεσμα φυσικά δεν έχει σημασία, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν όρεξη, είχαν ενέργεια, έβγαλαν στο γήπεδο όσα -ούτως ή άλλως- βγάζουν στην εποχή του Πορτογάλου τεχνικού, δηλαδή καλή πίεση, καλή κυκλοφορία και γρήγορο τρανζίσιον. Καλή παρουσία είχαν επίσης και οι «νέοι» που αγωνίστηκαν… προεξέχοντος του Τικίνιο Σοάρες που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Βόλφσμπεργκερ έφτασε μέχρι τους 32 του Europa League, όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Τότεναμ, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 5η θέση. Τον Ολυμπιακό πάντως τον προβλημάτισε επί της ουσίας μονάχα για ένα 20λεπτο, όταν ακόμη οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τα πατήματά τους στα πρώτα λεπτά της σεζόν και με μια σύνθεση με πολλές δοκιμές από τον Μαρτίνς.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Η σύνθεση του Ολυμπιακού : Τζολάκης (31′ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Βρουσάι, Τιάγκο, Πέπε, Φορτούνης (26′ Αποστολόπουλος), Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected