Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Ιωνικό ο Γιάννης Κιάκος

Μετά τους Γιάννη Ιατρούδη και Γιώργο Βαλεριάνο, η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κιάκο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο Γιάννης Κιάκος, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1998 στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Κ19 της Ερλάνγκεν. Ακολούθως, αγωνίστηκε στις Βουρτζ (Κ19), Βουρτζμπούργκερ (Κ19) και Μπαϊρόιτ (Κ19), πριν έρθει στην Ελλάδα για τον ΑΣ Μετέωρα.

Τον Ιούνιο του 2019 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο. Τη σεζόν 2019/2020, πραγματοποίησε 9 συμμετοχές (2 ασίστ) σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος. Την περσινή αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στον Βόλο, με συνολικά 21 συμμετοχές στην Super League και 1 στο Κύπελλο.

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Γιάννης Κιάκος τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ιωνικού. Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, η οποία μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια. Υπήρχε από την αρχή έντονο ενδιαφέρον και μια άψογη προσέγγιση από τους ανθρώπους του κλαμπ και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, όπως και τον προπονητή. Θέλω να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ιωνικό να πετύχει τους στόχους του. Επίσης να επισημάνω ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξαν και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και το γήπεδο. Όλα είναι οργανωμένα στην εντέλεια και αυτές οι εξαιρετικές συνθήκες, που πρέπει αν πω ότι δεν υπάρχουν σε πολλές ομάδες της κατηγορίας, σου δίνουν έξτρα κίνητρο και παραπάνω όρεξη για να δουλέψεις σκληρά. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μακάρι όλα να πάνε καλά και να έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας, που είναι η μεγάλη μας δύναμη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected