Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μια ανάσα από τη Super League 2 η Αναγέννηση Καρδίτσας! (photos+βαθμολογία)

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη φετινή σεζόν η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 3-1 του Αχέροντα Καναλακίου έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι με το ένα πόδι στη Super League 2.

Η Αναγέννηση έδειξε από το πρώτο ημίχρονο ότι μόνο με νίκη θα έφευγε από το γήπεδο σήμερα. Μόλις στο 3ο λεπτό το δυνατό σουτ του Κουτρουμάνου έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Βλάχου. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και το έδειξε στο 17ο λεπτό όταν απέκρουσε το σουτ του Ξέρα από καλή θέση. Οχτώ λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Πολίτη ο Ξέρας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βλάχος απομάκρυνε. Το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε τελικά στο 29ο λεπτό με τον Μπιτέλη να κερδίζει πέναλτι και τον Χασομέρη να εκτελεί για το 1-0. Ο Αχέροντας ανέβηκε για την ισοφάριση και την άγγιξε στο ‘41 όταν η κεφαλιά του Βασιλάκη έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Θεολόγη. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχε η Αναγέννηση στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο ‘42 ο Πολίτης θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ο ίδιος για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με δύο γκολ υπερ της και ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι η Αναγέννηση δύσκολα θα έφευγε χωρίς τη νίκη από το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ξέρρας μετά από πάσα του Χασομέρη έπιασε το σουτ στη κίνηση και έκανε το 3-0. Η νίκη και η πρόκριση ήταν θέμα χρόνου πλέον και όλα έδειχναν ότι μόνο αν χαλάρωνε η ομάδα της Καρδίτσας θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ ο Αχέροντας. Κάτι τέτοιο έγινε στο ’58 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα της Αναγέννησης δεν είχε καλή αντίδραση και ο Βασιλάκης από κοντά μείωσε σε 3-1. Με το γκολ αυτό οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν για την ανατροπή και στο ’80 μείωσαν στο γκολ. Ο Βέρμπης με δύο αμυντικούς της Αναγέννησης πάνω του κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και να σκοράρει για το 3-2. Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον κινδύνευαν με ισοφάριση αλλά ο Μπακαδήμας έδωσε βαθιά ανάσα όταν στο ’85 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα έπιασε σουτ από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η Αναγέννηση με 7 βαθμούς πλέον περιμένει και τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια του ομίλου για να εξασφαλίσει και μαθηματικά μια από τις δύο θέσεις που δίνουν την άνοδο στη Super League 2.

δείτε φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Θεολόγης Μ., Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Θεολόγης Β., Πολίτης (81′ Λώττας), Μπιτέλης (81′ Καρακλάγιτς), Ξέρρας (65′ Τζέκος), Χασομέρης (86′ Αρχοντής), Μλαντένοβιτς.

Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Βασιλάκης, Κυριάκης (80′ Εμβραΐζογλου), Αναστασιάδης (50′ Μανιώτης), Βέρμπης, Πότσης (85′ Νικολάου), Λαμπρόπουλος (49′ Φράγκος), Γεωργάκης, Ντόκος (50′ Ζδράβος)

Η βαθμολογία

1ος Όμιλος
ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Αναγέννηση Καρδίτσας 3 2 1 0 7 3 4 7
2 Ποσειδών Μηχανιώνας 3 1 1 1 3 4 -1 4
3 Αχέρων Καναλακίου 2 1 0 1 4 4 0 3
4 Ορφέας Ξάνθης 2 1 0 1 2 2 0 3
5 Διαγόρας Στεφανοβικείου 2 0 0 2 1 4 -3 0
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected