Κατηγορίες
Basket

Κι άλλο break από τους εντυπωσιακούς Bucks, 33 πόντους ο Giannis! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, κερδίζοντας με 113-102 τους Ατλάντα Χοκς μες στη «State Farm Arena».

Αν και βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με διαφορά 15π. έκαναν την ανατροπή και, μαζί, το 2-1 στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ. Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έπαιξε με ενοχλήσεις στη γάμπα, τελείωσε με 33π., έντεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο, ενώ πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» αναδείχθηκε ο Κρις Μίντλετον με 38π., έχοντας ακόμα έντεκα ριμπάουντ και εφτά ασίστ.

Άλλους 15π. είχε ο Μπόμπι Πόρτις και 10π. ο Μπρουκ Λόπεζ, με το Θανάση Αντετοκούνμπο να μένει στο παρκέ για μόλις 22’’, χωρίς να προλάβει να «γράψει» κάτι στη στατιστική του. Στα χαμηλά έμεινε ο Τζρου Χόλιντεϊ, με 2/11 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 6π., τέσσερα ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ.

Ο Τρέι Γιανγκ, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο τρίτο δωδεκάλεπτο αλλά συνέχισε να αγωνίζεται, «σταμάτησε» στους 35π. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι σκόραρε 18π., ο Τζον Κόλινς είχε 13π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Κέβιν Χέρτερ 11π. και εφτά ασίστ, με τον Κλιντ Καπέλα να περιορίζεται στους 8π., είχε όμως έντεκα ριμπάουντ. Επίσης 8π. έβαλε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με 3/16 σουτ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected