Κατηγορίες
Αθλήματα

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε Κουπατσιάρη

Την απόκτηση του Φοίβου Κουπατσιάρη από τη Νίκη Αιγινίου ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην αθλητή της ΜΑΣ Νίκης Αιγινίου, Φοίβο Κουπατσιάρη για τη σεζόν 2021-2022 της Volley League.

Ο Φοίβος γεννήθηκε στις 13/2/1999 στο Αιγίνιο και στη Βέροια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας. Ο 22χρονος άσος αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1.95μ.

Άρχισε το βόλεϊ στην 5η δημοτικού στις Ακαδημίες της Νίκης Αιγινίου, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες, μέχρι και τη σεζόν 2019-2020. Με την ομάδα του Αιγινίου αγωνίστηκε και στην Α2 Ανδρών, ενώ τη σεζόν 2014- 2015 στο Καρπενήσι κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Συμμετείχε στα κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, ενώ έφτασε μια ανάσα από το να κληθεί σε αποστολή της «γαλανόλευκης».

Το νέο απόκτημα του Φιλίππου Βεροίας είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ζωϊκής Παραγωγής στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΣΤΕΓ) του ΤΕΙ Λάρισας, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει τη δική του επιχείρηση.

Δείτε στο video του επίσημου καναλιού του Φίλιππου Βέροιας στο YOUTUBE τις δηλώσεις του για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας αλλά και για το ντεμπούτο της καριέρας τους στην Volleyleague.

Καλωσορίζουμε τον Φοίβο στην οικογένεια του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας και ενόψει του ντεμπούτου του στη Volley League ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και προσήλωση στους στόχους του για διάκριση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected