Κατηγορίες
Basket

Ξεκίνησε το 6ο Veria Basketball Camp (photos+vid)

Ξεκίνησε σήμερα το 6ο Veria Basketball Camp που διοργανώνεται στην πόλη της Βέροιας από τον Κώστα Τσαρτσαρή σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και του αθλητικούς συλλόγους μπάσκετ της πόλης Φίλιππο, ΑΟΚ και Αετούς.

Ήταν 11 Ιουνίου του 2020, όταν λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούσαν τότε στη χώρα το Veria BasketBall Camp, ανέβαλε την διεξαγωγή του, δίνοντας ραντεβού για το 2021.

Έτσι σήμερα (28/6/21) έπειτα από ένα χρόνο μεγάλης προσμονής τόσο από τους προπονητές όσο και από τα παιδιά, το μεγαλύτερο μπασκετικό camp στη Β. Ελλάδα άνοιξε και πάλι τις πύλες του και υποδέχθηκε 130 παιδιά (όριο που είχε επιβληθεί), αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6-17 ετών, με απόλυτη ασφάλεια και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής βρέθηκε και στα 3 σημεία (ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας, γήπεδο Προμηθέα, Γυμναστήριο ROMIOS) στα οποία διεξάγεται το camp μιλώντας στα παιδιά τόνισε : «Είμαστε για μια ακόμη φορά στη Βέροια. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Η αποχή από τα γήπεδα τόσο των προπονητών αλλά ειδικά των παιδιών στοίχησε την προηγούμενη χρονιά. Βρισκόμαστε όμως εδώ τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά τους. Η φετινή συμμετοχή ξεπερνά τις προσδοκίες μας και μας γεμίζει ακόμη περισσότερες ευθύνες ώστε να μπορέσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά αυτά και να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι. Να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Να τα κάνουμε να χαρούν και να φύγουν «γεμάτα» από το camp. Βλέπω γνώριμες φάτσες αλλά και πάρα πολλές καινούργιες πράγμα που σημαίνει ότι στα προηγούμενα camp πετύχαμε το σκοπό μας. Ελπίζω να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε.»

Τα παιδιά ηλικίας 6-14, ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της ημέρας, τους βασικούς κανόνες του camp, χωρίστηκαν σε ομάδες και παρέλαβαν τον ιματισμό τους. Τα υπόλοιπα παιδιά, ηλικίας 14+, ενημερώθηκαν από τον Χρήστο MICHAILOV για τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και το απαιτητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν για μία βδομάδα ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του Κώστα Τσαρτσαρή στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας». Οι μικρότερες ηλικίες στο γήπεδο της Ελιάς είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2021» ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected