Διάφορα

Τατιάνα Στεφανίδου : “Μήπως τελικά ο Μπάμπης είναι και λίγο φιλόζωος;” (vid)

Εδώ και κάποιες μέρες σχεδόν όλα τα ΜΜΕ προβάλουν στιγμές από την καθημερινότητα του δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρει το diaforetiko.gr, η σκηνή που αναπαράγεται είναι ο γυναικοκτόνος να βάζει νερό στα γατάκια της φυλακής. Και γιατί αυτή η εμμονή με αυτήν την «πρωτοβουλία» του Μπάμπη..;

Αν δεν το καταλάβατε, ο Μπάμπης που δολοφόνησε στυγνά μια γυναίκα, που σκότωσε το ίδιο του το σκυλί… μπορεί να είναι και λίγο φιλόζωος. Μπορεί κάπου βαθιά μέσα του να είναι και «καλό παιδί».

Το συγκεκριμένο σκηνικό «έπαιξε» και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Αρχικά η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε μήπως ο γυναικοκτόνος τα κάνει όλα αυτά για τις κάμερες, πολύ γρήγορα όμως μετατοπίστηκε από αυτήν την θέση. Γιατί λίγο μετά, η Τατιάνα μάλλον σαν να κλονίστηκε και ξεκίνησε να θέτει κάποια ερωτήματα για τον ψυχισμό του δολοφόνου.

– Μήπως τελικά ο Μπάμπης είναι και λίγο φιλόζωος;

– Μήπως τελικά ο Μπάμπης έχει δύο πλευρές… τη σκοτεινή και τη φωτεινή;

Για να μην την αδικήσουμε εντελώς, η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν κάποιος μπαίνει στη φυλακή είναι απαραίτητο να αναπτύξει τέτοιες ασχολίες γιατί αλλιώς, όπως εξήγησε η Τατιάνα, κινδυνεύει να χάσει το μυαλό του…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected