Προσαρμογή Προτιμήσεων Συναίνεσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά και να εκτελέσετε ορισμένες ενέργειες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με όλα τα cookies κάτω από κάθε κατηγορία συναίνεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως «Απαραίτητα» αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς είναι αναγκαία για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Περιγραφή

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

Δεν υπάρχουν cookies για εμφάνιση.

Κατηγορίες
Διάφορα

Έρευνα της Ένωσης εστιατορίων Θεσσαλονίκης : Το 6% των επαγγελματιών εστίασης θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους (vid)

Μόλις το 6% των επαγγελματιών εστίασης θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους, σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης εστιατορίων, ψητοπωλών και καφέ μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, η συντριπτική πλειονότητα των επαγγελματιών της εστίασης στη συμπρωτεύουσα, επιλέγει να δέχεται και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους πολίτες (μεικτοί χώροι δηλαδή), χωρίς διακρίσεις.

Ένας από αυτούς τους επαγγελματίες, είναι ο Μιχάλης Επιτροπίδης, εστιάτορας και ΓΓ της Ένωσης Εστίασης Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα επιλέξει να δηλώσει ως μεικτό το εστιατόριό του.

Κάτι που θα κάνει το 85% των επιχειρηματιών της εστίασης, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η Ένωση εστιατορίων, ψητοπωλών και καφέ μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, στην οποίο αναφέρεται πως μόλις το 6% θα πάει σε covid free σήμανση, να δέχεται δηλαδή μόνο εμβολιασμένους. Υπάρχει και ένα 9% που δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Για τους εργαζόμενους στην εστίαση δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και τηρώντας τα μέτρα προστασίας (μάσκες, γάντια), αλλά και με self test, θα μπορούν να εργάζονται κανονικά.

Ο έλεγχος των πελατών θα γίνεται από το κατάστημα με ψηφιακή εφαρμογή για τη γνησιότητα βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικού rapid και pcr test.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected