Κατηγορίες

Η εταιρία “La Cucina” δίνει το όνομα της στο 5ο Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια!

Για μια ακόμη φορά, το Foot Tennis προσεγγίζει τα βλέμματα αθλητών και επιχειρηματιών, που θέλουν να συμμετέχουν σε μια πραγματική γιορτή!

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του 5ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια, η εταιρία”La Cucina” των αφών Αναστασιάδη δίνει το όνομα της στη διοργάνωση και γίνεται αυτόματα ο μεγάλος υποστηρικτής της εκδήλωσης, που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 12/7 στο Δημαρχείο Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

“Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε τη συμφωνία με την εταιρία “La Cucina” των αφών Αναστασιάδη, που αποτελεί από σήμερα τον μεγάλο υποστηρικτή του 5ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια!

Η εταιρία θα αναλάβει την παροχή των απαραίτητων υλικών για τη διαμόρφωση του χώρου στην Πλατεία Δημαρχείου, τον ιματισμό για το staff της εκδήλωσης και τους διαιτητές αλλά και τη συμφωνία με συνεργάτη της “La Cucina” για το έπαθλο του 1ου Νικητή της διοργάνωσης.

Εμείς από την πλευράς, δεν έχουμε παρά να πλαισιώσουμε την επωνυμία της εταιρίας δίπλα στην ονομασία της εκδήλωσης, το λιγότερο άλλωστε που θα μπορούσαμε να κάνουμε!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τη “La Cucina” και κυρίως τον Αγάπιο Αναστασιάδη, για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη, σε μια διοργάνωση που διάγει την 5η χρονιά της αλλά και διεξάγεται σε από τα σημεία αναφοράς της πόλης μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected