Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Με προβλήματα στην άμυνα το φιλικό της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από τη Φέγενορντ σε φιλικό αγώνα στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας στο Ρότερνταμ, στον δεύτερο αγώνα προετοιμασίας για τη σεζόν 2021-22.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 7ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Μπράιαν Λίνσεν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Μετά από κλέψιμο του Ντάμιαν Σιμάνσκι και κούρσα τριάντα μέτρων από τα δεξιά του Τάνκοβιτς, ο Σουηδός, αν και πιεζόμενος, σκόραρε με συρτό σουτ στην απέναντι γωνία. Όμως η Φέγενορντ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και εκμεταλλευόμενη τα πολλά κενά στην άμυνα της ελληνικής ομάδας, πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 3-1.

Αρχικά ο Μπράιαν Λίνσεν ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 29’ (1-1), ενώ τρία λεπτά αργότερα η Φέγενορντ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το κοντινό σουτ του Μπάνις (2-1). Η ολλανδική ομάδα ευτύχησε να πετύχει και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Λίνσεν να δίνει την ασίστ στον Λουίς Σινίστρα, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το 3-1, το οποίο διατηρήθηκε έως το τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΕΚ : Τσιντώτας, Μπακάκης (67’ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι (40’ Λόπες), Μιτάι (67’ Ραντόνια), Σάκχοφ (46’ Γκαρσία), Σιμάνσκι (67’ Σαμπανάτζοβιτς), Γαλανόπουλος (75’ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς, Μάνταλος (75’ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (55’ Κοσίδης).

Φέγενορντ : Μπάιλοβ, Πέντερσεν, Σένεσι, Μαλάτσια, Τιλ, Ντίμερς, Φερ, Τόορνστρα, Σινίστρα, Λίνσεν, Μπάνις. Αγωνίστηκαν και οι Γιάνσεν, Χολ, Σκόγκεν, Μπούργκερ, Άζαρκαν, Γιόργκενσεν, Μπάλντε, Αντονούτσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected