Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Μεταγραφές για Παναχαϊκή και ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Μασούρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο 23χρονος (21/03/1998) γεννήθηκε στα Γιάννινα και την πρώτη του παρουσία σε επαγγελματικό επίπεδο την είχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής. Το 2015 συμμετείχε σε δύο διεθνή φιλικά με την Εθνική ομάδα Κ17, απέναντι στην Τουρκία. Τη σεζόν 2016-17 έπαιξε σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του τόπου του, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια (2017-18) – από μισή σεζόν – η Αναγέννηση Καρδίτσας (Football League) και ο Απόλλων Παραλιμνίου (Γ’ Εθνική).

Την επόμενη διετία είχε γεμάτη παρουσία στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα με τον Καραϊσκάκη Άρτας, καταγράφοντας συνολικά 34 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ έπαιξε και σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Την περασμένη σεζόν είχε εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2, παίζοντας σε 24 παιχνίδια, όλα ως βασικός.

Στον Αστέρα Βλαχιώτη ο Θοδωρής Βερνάρδος • Ionian Sports

Μετά τον Κολλά πήρε και Βερνάρδο η Παναχαϊκή

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από ομάδα της Football League απέκτησε η Παναχαϊκή. Πρόκειται για τον 23χρονο Θοδωρή Βερνάρδο που υπέγραψε διετές συμβόλαιο προερχόμενος από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Πέρυσι είχε 18 συμμετοχές και 2 γκολ. Έχει παίξει ακόμα σε ΑΟ Καρδίας, Πιερικό, Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΟ Τσιλιβή.

Η ανακοίνωση:

«Ο Θεόδωρος Βερνάρδος είναι 23 ετών (7/11/1997) αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα μας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη στην Football League έχοντας στο ενεργητικό του 18 συμμετοχές και 3 γκολ.

Καλωσορίσουμε τον Θεόδωρο στην οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected