Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφή αριθμός 12 για τον Ιωνικό!

Μετά τους Βούλνετ Μπάσα, Ντάλσιο Γκόμες, Άιας Άοσμαν, Αλεξίς Ρομαό, Ντιντιέρ Ντελγκάδο, Σαλβαδόρ Σάντσες, Νίκο Βαφέα, Γιώργο Μύγα, Γιάννη Κιάκο, Γιάννη Ιατρούδη και Γιώργο Βαλεριάνο, ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη 12η μεταγραφή του.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, τον 27χρονο (20/07/1994) τερματοφύλακα με καταγωγή από το Μακρυχώρι Λάρισας, ο οποίος αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και παλαιότερα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Λάρισας στις 20 Ιουλίου 1994. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και αφού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, έφτασε μέχρι την μεγάλη ομάδα όπου έκανε 9 συμμετοχές.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ίδια σεζόν σε Super League 2 και Κύπελλο, είχε συνολικά 19 παιχνίδια. Την περσινή σεζόν στην Super League πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Μετρά 2 συμμετοχές με την U18, 4 με την U19 και 4 με την U21.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected